Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueArt ShowIzabrani "Čuvari tajnog kraljevstva"

Izabrani "Čuvari tajnog kraljevstva"

Povodom pretpremijere filma „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“ distributerska kuća „MCF MegaCom Film“, Udruženje za mlade Srbije (UMS) i Naxi radio danas su organizovali izbor za kraljicu i generala tajnog kraljevstva, u „Ušće Shopping center-u“. Nakon izbora, na projekciji u 15h, publici su se predstavili glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma: Teodora Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Marko Živić, Dušica Novaković, Srđan Jovanović i Dragan Vujić Vujke.  

Stručni žiri koji je predvodila Teodora Živanović, glumica koja je pozajmila glas glavnoj junakinji filma, Meri Ketrin, za kraljicu tajnog kraljevstva odabrao je Mašu Stanković, a za genrala Miloša Jankovića. Oni su se, po mišljenju žirija, izdvojili kreativnošću koju su pokazali u izradi kostima inspirisanih prirodom, što je bio osnovni kriterijum za izbor pobednika. Kompanija UMS kraljici je poklonila godišnju pretplatu na časopis “Lili”, a i Miloš i Maša su osvojili karte za pretpremijernu projekciju, kao i poklone sa motivima iz filma. Nagrađeni su bili i učesnici koji su dali zanimljive odgovor na pitanje: “Kako ti čuvaš prirodu?”.
Na početku projekcije u 15h, deo glumačke ekipe koja je pozajmila glasove junacima filma poklonio se publici koja je sa radošću dočekala novu epsku avanturu autora blokbastera „Ledeno doba“ i „Rio“, studija „Blue Sky“. Junacima filma glasove su pozajmili i: Siniša Ubović, Marko Janketić, Nikola Bulatović, Srđan Jovanović, a gošća sinhronizacije je i popularna pevačica Aleksandra Radović. U originalnoj verziji, u sinhronizaciji su učestvovali: Kolin Farel, Džoš Hačerson, Kristof Volc, Amanda Sejfrid, ali i Bijonse, reper Pitbul i frontmen grupe „Aerosmit“ Stiven Tajler.
Epska saga inspirisana knjigom Vilijama Džojsa, „Lifmen i hrabre dobre bube,“ predstavlja nam svet kakav do sada nismo videli. Meri Ketrin je ćerka profesora Bombe koji je posvećen proučavanju grupe neobičnih ratnika, zaštitnika šume. Kada M.K. iznenada dospe u njihov tajni univerzum, zateći će se usred borbe sila dobra, koje štite prirodu, i sila zla koje žele da je unište. Dok pokušava da pronađe način da se vrati kući, ona mora da udruži snage sa jedinstvenim stanovnicima šume, kako bi sačuvali njihov i naš svet.
Trejler filma možete pogledati ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!