Monday, February 26, 2024
HomeBlueJabukica koja svira

Jabukica koja svira

Pratećih gedžeta za iPhone telefone i iPod media plejere na tržištu ima koliko vam duša hoće i ne zna se koji je od kog interesantniji i bolji. Međutim, njihove cene nisu nimalo pristupačne jer se radi o strogo kontrolisanim proizvodima od strane Apple-a iako ih sam Apple ne dizajnira i ne proizvodi već njegovi dugogodišnji partneri. Ipak, s vremena na vreme pojavi se i po koji zanimljiv, a povoljan gedžet kao što je na primer Forbidden Fruit zvučnik sa kojima smo se družili ovih prvih prolećnih dana…

Kao što možete videti sa fotografije reč je o zvučniku u obliku jabuke J, koji nema neku veliku izlaznu snagu, ali zato proizvodi sasvim solidan zvuk. Napravljen je od kvalitetne plastike i prilično je lagan tako da ga bez problema možete poneti sa sobom. Jedino što mu zameramo je što je glossy finiširan pa ćete se malo namučiti oko državanja, ali sa druge strane ovakav potez je dosta uticao na atraktivnost proizvoda.

Forbidden Fruit zvučnik se sa iPhone telefonima i iPod media plejerima povezuje preko 3.5mm ulaza, a za napajanje koriste 3AAA baterije sa kojima dobija na višemesečnoj radnoj autonomiji. Ko što smo napomenuli proizvod solidan zvuk i korektne basove, pa ga mogu koristiti i malo zahtevniji korisnici. Cena mu je sjajna i upravo zbog nje dobija apsolutno sve naše preporuke!
Cena (sa PDV-om): 1.990,00 dinara
Kontakt: iStyle, www.istyle.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!