Monday, February 26, 2024
HomeBlueJean Michel Jarre AeroSystem One

Jean Michel Jarre AeroSystem One

Verovatno ste svi čuli za Jean Michel Jarre-a, tvorca (oca) elektronske muzike, vrhunskog klavijaturistu i muzičara za koga slobodno možemo reći da je ekspret No 1 u svetu za zvuk. Ono što ne znate o njemu jeste da je on veliki ljubitelj Apple-ovih proizvoda i neko ko se 24h ne odvaja od svog MacBook Pro računara, iPhone telefona i iPod touch media plejera.

Impresioniran muzičkim mogućnostima koje donose pomenuti Apple-ovi proizvodi Jean Michel Jarre i njegov tim stručnjaka je dizajnirao verovatno jedan od najboljih zvučnih sistema na svetu isključivo i jedino namenjen za iPod plejere i iPhone telefone – AeroSystem One.

Šta je ono što AeroSystem One izdvaja od ostalih iPod i iPhone dock zvučnika na tržištu? Sve! Na prvom mestu unikatan dizajn koji odmah oduzima dah, zatim vrhunska izrada i na kraju fenomenalna zvučna reprodukcija.

Vizuelno posmatrano AeroSystem One je najneobičniji iPod/iPhone dock koji smo imali prilike da vidimo do sada i apsolutno je kreiran u Jarre-ovskom fazonu. Podseća na cev veće debljine koju nosi stalak sa nožicama i savršeno će se uklopiti u neki moderno opremljen dom ili fancy okruženje.

Zvučnici na ovom sistemu su postavljeni jedan ispod drugog, a sam AeroSystem One je baziran na 2.1 postavci – 2 zvučnika + bas. Na vrhu je izvedeno ležište za postavljanje iPod plejera ili iPhone telefona, a na oficijalnom sajtu proizvođača možete pronaći listu podržanih generacija.

Kao što smo napomenuli izrada je fenomenalna, šta više možemo reći da do sada nismo videli kvalitetnije odrađen iPod/iPhone dock. Konkretno Jean Michel Jarre je kombinovao ojačana stakla sa nerđajućim čelikom i hromiranim komponentama, koje su pored izdržljivosti ovom sistemu dale i na dodatnoj atraktivnosti.

Kvalitet zvuka je kako smo mogli i da predpostavimo fenomenomenalan! Tonovi su perfektno reprodukovani, jasni su i potpuno čisti. Zapravo, kada krenete da slušate muziku preko ovih zvučnika i paralelno istu pustite u drugoj sobi na svom kompu videćete ogromnu razliku kako u samo kvalitetu, tako i u punoći i prostranosti zvuka oko vas.

Mi smo eksperimentisali sa nekoliko muzičkih pravaca (uglavnom elektronskih) tokom testiranja AeroSystem One sistema i možemo reći samo jedno – SAVRŠENO! Na žalost savršeni zvučnici imaju i savršenu cenu koja se na našem tržištu kreće u okvirima od oko 100.000,00 dinara!
Pogledajmo zajedno promo demo za AeroSystem One sistem

Cena (sa PDV-om): 97.990,00 dinara
Kontakt: iStyle, www.istyle.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!