Monday, February 26, 2024
HomeRedLjubav & SeksKada je vreme da raskinete? 10 razloga koji ukazuju na tužnu istinu

Kada je vreme da raskinete? 10 razloga koji ukazuju na tužnu istinu

Ako volite samo viziju vašeg partnera a ne realnost , ako ste u vezi samo zato što se bojite samoće ili ako vaš partner zahteva da se odvojite od porodice i prijatelja – jasno je da je vreme da raskinete.

1. Ne volite ono što on jeste, već ono što bi mogao postati

  • Ako volite više njegov potencijal i ono što bi mogao da postane, umesto onog što trenutno jeste, možda nikada nećete biti zadovoljni svojim partnerom.

2. Krijete svoje pravo ja od njega

  • Ponašate li se drugačije u njegovoj blizini nego u krugu porodice ili prijatelja? Ako je tako, pronađite nekog drugog. Ne možete biti s nekim kome ne pokazujete pravo lice.

3. Ignorišete činjenice

  • Bez obzira na to kakve probleme imate, ne smete ignorisati činjenice i biti u zabludi. Ako je tako, veza nema budućnost.

4. On je oženjen ili zauzet

  • Ako je oženjen, u vezi je sa nekom devojkom ili je u bilo kojoj vrsti veze, ne pripada vama i ne postoji zajednička budućnost.

5. Ima više negativnih nego pozitivnih osobina

  • Ako ne znate šta da učinite i osećate se loše u vezi, sastavite listu sa negativnim i pozitivnim stranama. Rešenje je jednostavno ako možete biti potpuno iskreni sami sa sobom.

6. Bojite se samoće

  • Ako ste sa njim samo zato što se bojite samoće i mislite da nećete pronaći nekog drugog, osuđeni ste na nesretćnu ljubav.

7. Želite da promenite partnera

  • Ako provodite vreme u pokušajima da ga promenite, na pogrešnom ste putu. Menjati možete samo sebe, a njemu prepustite da brine o samom sebi.

8. On ima druge prioritete u životu

  • Ima li druge prioritete zbog kojih s vama gotovo uopšte ne provodi vreme? Recite mu da slobodno ne menja svoj život, jer vi odlazite.

9. On vas odbija od vaše porodice i prijatelja

  • Traži li od vas da se maknete od porodice i prijatelja? U vezi ste sa pogrešnim muškarcem!

10. Vaša intuicija vam govori da raskinete

  • Podsvest i intuicija često nam govore šta da radimo i kakvu odluku da donesemo. Tako je i u ljubavi. Ako vam nešto u vama govori da nešto nije u redu, prekinite vezu i hrabro krenite naprijed. Inače ćete se jednog dana samo osvrnuti i gledati na izgubljene godine.

 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!