Saturday, May 25, 2024
HomeRedLjubav & SeksKada seks postane dosadan…

Kada seks postane dosadan…

Već dugo ste u vezi i veoma ste srećni, ali vam se čini da su dešavanja u spavaćoj sobi već duže vreme monotona i bez strasti. Počnete da radite na unapređenju vašeg seksualnog života, uz pomoć ovih nekoliko saveta.
1. Izmislite neku novu pozu. Improvizacija novih poza pokazuje da su partneri dovoljno sigurni jedno u drugo kako bi eksperimentisali. Isprobavajući nove stvari u seksu oboje ćete se osećati kao početnici, ali ćete imati samopouzdanja da eksperimentište, pa će i vaša seksualna želja biti mnogo jača. Ponekad su i minimalne promene dovoljne.
2. Odredite dan za seks. Većina ljudi voli spontanost, ali stručnjaci tvrde da pažljivo planiranje dana u nedelji koji će biti rezerviran samo za seks može da rasplamsa plamen strasti kod oba partnera. Odvojite jedan vikend u mesecu samo za sebe i partnera. Kupajte se zajedno, masirajte i opustite se.
3. Napravite malu pauzu. Pokušajte da se nekoliko dana uzdržiti od seksa. Neka to bude barem sedam dana. Nakon apstinencije strast će se ponovno rasplamsati.
4. Pobegnite sa zabave. Drugim rečima, vodite ljubav kad god vam to padne na pamet. Čak i ako ste taman naručili večeru u restoranu, pobegnite kući i uživajte sa partnerom.
 
Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!