Monday, April 15, 2024
HomeRedLjubav & SeksKako da se pripremite za seks na plus 40

Kako da se pripremite za seks na plus 40

Leto osim na dobro raspoloženje utiče i na hormone: postajemo veseliji i raspoloženiji za avanture i “igrice”. Međutim, šta ako je toliko vruće da vam je teško i da dišete? Razloga za fizičku aktivnost na visokim temperaturama mnogo je više nego protiv. Štaviše, seks na vrućini pozitivno utiče na rad srca i pomaže da lakše zaspite, što je prilično česta letnja nelagoda.    
Da biste ionako vrelu temperaturu podigli do ključanja, potrebno je da partnera prvo “kuvate” neko vreme. Nekoliko sati pre nego što ćete se videti, pošaljite mu poruku eksplicitne sadržine, ili još bolje, MMS koji je na granici erotike. Ukoliko to nije u vašoj prirodi, nemojte se na silu truditi da budete lascivni, već mu samo zagolicajte maštu, tek toliko da ima o čemu da razmišlja do susreta.
OBUCITE SE PRIKLADNO

  • Potrudite se da vaša garderoba bude “hot”. Birajte minimalne haljinice i suknje, ili još bolje, valovite prozračne haljine sa velikim šlicevima, za koje se vezuje asocijacija o lakom skidanju ili dostupnosti.
  • Visoke štikle su nezaobilazne, a članak, jedan od najseksepilnijih delova ženskog tela ukrasite narukvicama za nogu. Kad smo kod nogu, ne zaboravite neki seksi letnji lak za nokte, recimo purpurne boje.
  • Zaboravite na teške parfeme i šminku. Letnji seksepil definišu blago preplanuli ten, izgužvana polumokra kosa, i sjajne usne. Kada ste prebacili sebe u “vrelo” letnje izdanje, vreme je da porazmislite o ambijentu.

SEKSI ZAKUSKA

  • Ohladite neko dobro lagano vino, belo ili roze. Spremite finu zakusku i desert. Kada je vaš dragi došao, odlažite intimizaciju što duže možete. Večerajte, razgovarajte uz vino i muziku, gledajte ga dugo i odlučno u oči, ne skidajući pogled…
  • A kada situacija postane neizdrživo vrela, budite pripremljeni, od vode za rashlađivanje, pa do pripremljenog kupatila za zajedničko tuširanje ili kupanje u penušavoj kupki.
  • Ubrzo ćete shvatiti koliko se leto može produktivnije iskoristiti, umesto da se žalite na vrućine i gledate kako da se rashladite.

BUDITE MAŠTOVITI I EKSPERIMENTIŠITE

  • Zašto bi samo bazen ili more bili asocijacija na seks u vrelim danima? Kao prvo, bazen je jedno veliko no-no (osim ako nije iznajmljen samo za vas dvoje), a seks u moru odavno nije egzotika. Da li ste razmišljali o terasi? Pogled na grad i lagan letnji vetrić mogu da deluju vrlo podstrekujuće.
  • Gde je terasa, tu je i krov zgrade, samo odaberite tuđu, za slučaj da ne sretnete komšiju koji je krenuo da hrani golubove. Avanturisti u duši verovatno će se odlučiti za neku usku ulicu ili prolaz između zgrada, ili neko prirodno okruženje…jesmo li pomenuli kabriolet?
  • Ideja i različitih scenarija je jako mnogo, na vama je samo da se oslobodite i pustite mašti na volju. E, da. Zaboravite na donji veš, piše portal Žena.

 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!