Monday, December 4, 2023
HomeGreenKako postati uspešan

Kako postati uspešan

Bez obzira šta želimo na svesnom nivou, ukoliko su mentalni programi naše podsvesti u suprotnosti sa onim što želimo na svesnom nivou, podsvest gotovo uvek pobeđuje. Čak i ako podsvest ne pobedi u jednom momentu, već u sledećem trenutku snaga volje (svesnog dela) popusti i mentalni program podsvesti izlazi kao pobednik. Mi to doživljavamo kao sindrom odlaganja i pronalaženja „izgovora koji para vredi“
Koji su to mentalni programi koji nas sabotiraju?
Primere ovakvih programa možemo naći čak i u izrekama našeg naroda. Sigurno ćete prepoznati neke od njih kao deo programa koji kreiraju vašu realnost u domenu uspešnosti i postizanju rezultata.
“Nema hleba bez motike.”
“Samo teškim radom se može nešto steći.”
“Ko danas ima para, mora da je lopov.”
“Uspešni u biznisu su sigurno ojadili druge.koji rade pošteno.”
“Kriza je, ne mogu očekivati da ću nešto postići dok to ne prođe.”
“Materijalno obilje može imati samo onaj ko dobije veliko nasledstvo.”
Ovakve mentalne programe zovemo limitirajućim tj ograničavajućim i oni određuju naše iskustvo realnosti i samu realnost. Kada imamo neki od njih, gotovo je nemoguće postići materijalno obilje.
Ako bi uspeli da dodjemo do obilja, vrlo brzo bi ga izgubili. Poznato je npr. da čak 95% onih koji dobiju na loto izvlačenju, u roku od 5 godina su u lošijoj situaciji nego pre loto dobitka. Podsvest se pobrinula da budemo u skladu sa samim sobom.
Rešenje je u menjanju takvih programe. To je mnogo lakše reći nego učiniti. Mnogi neće ni da krenu u taj proces, jer kada imamo neki od ovih programa, to je naša apsolutna istina i nismo ni spremni da menjamo ovakvo uverenje.
U okviru dvodnevnog seminara-transformacione radionice koja se održava 14. i 15. septembra, Jasmina Kovačev, EFT ekspert i coach za postizanje vrhunskih dostignuća, pomoći će vam da uklonite blokade i krenete putem uspeha.
Više informacija potražite na www.TehnikaEmocionalneSlobode.com
 
Izvor: Lepota i zdravlje
 
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!