Monday, December 4, 2023
HomeUrban vodičDešavanjaKantautorka Ksenija Kuljača predstaviće aktuelni album "Snaga" koncertom u klubu Fest

Kantautorka Ksenija Kuljača predstaviće aktuelni album “Snaga” koncertom u klubu Fest

Kantautorka Ksenija Kuljača predstaviće aktuelni album “Snaga” koncertom sa svojim bendom u klubu Fest u četvrtak, 20. oktobra.

Pred ulazak u studio i snimanje novog albuma, da zagrejemo žice i pojačala u jednom od najkultnijih klubova u gradu“ kaže Ksenija i dodaje: „Uželela sam se te energije u vazduhu  koja varniči između publike i nas!

Album „Snaga“ broji osam numera, predstavlja zaokružen koncept emotivnih ispovesti kroz muziku i tekstove. U produkcijskom smislu, album je odsviran i sniman po “old school” principima. Naročito se insistiralo da se dobije „organski” zvuk svih instrumenata.

Svaka eksplicitnija emocija, dileme i odluke su naglašene „tvrđim“ zvukom tokom čitavog albuma. Ali postoje pesme koje pod okriljem istog koncepta nose drugi vid atmosfere i mirniji muzički doživljaj. To je manja trilogija u okviru samog albuma.

Sve kompozicije na albumu imaju nekoliko zajedničkih imenitelja: „organski“ bubanj, izražena i karakteristična bas linija i vokalni aranžmani pratećih vokala.

Snaga“ je duboko ličan album, ali je posvećen svima koji imaju nedoumice po pitanju sopstvenih snaga u životu.

 

Bend, osim Ksenije, čine: Dragan Krstić (bubanj), Nikola Usanović (bas), Ivan Zoranović (gitara) i Sloba Dragović (klavijature).

 

Ulaznice za koncert u klubu Fest su 600 dinara.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1046802779326613  

https://www.facebook.com/ksenijakuljaca

https://youtu.be/mam4_V5qJKo

https://www.facebook.com/klub.fest

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!