Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueKingston memorijske kartice za svaki dan

Kingston memorijske kartice za svaki dan

Sa dolaskom leta potražnja za SD i microSDHC/SDXC memorijskim karticama značajno poraste ponajviše zbog sezone odmora i putovanja jer je velikom broju korisnika najlakše da na ovim karticama čuvaju fotografije i snimljen video materijal. Sa druge strane iste su i kompatibilne sa najrazličitijim uređajima,pa za njihovo korišćenje (primena) gotovo i da nema ogrančenja. Mi smo već imali priliku da vam predstavimo desetak različitih rešenja SD i microSDHC/SDXC memorijskih kartica, a za danas smo odabrali microSDHC/SDXC memorijske kartice klase 10 kompanije Kingston koja u ovoj oblasti važi za apsolutnog lidera.

Ono što microSDHC/SDXC memorijske kartice klase 10 kompanije Kingston izdvaja od sličnih rešenja na tržištu su besprekorna izrada, upotreba izuzetno  brzih memorijskih modula i maksimalna kompatibilnost sa najrazličitijim uređajima. Iste karakteriše i zavidan nivo otpornosti na sve spoljne faktore (kiša, vetar, začenja…), kao i solidna rezistentnost na padove i potrese. Sve Kingston microSDHC/SDXC memorijske kartice klase 10 nude punu kompatibilnost sa svim aktuelnim Windows i Mac platformama, dok je podrška za Linux platforme (logično) izostala.

Kingston microSDHC/SDXC memorijske kartice klase 10 nudi u kapacitetima od 4GB do 64GB i to po veoma atraktivnim cenama zbog čega verujemo da će bez problema naći put do velikog broja kupaca. Naša su apsolutna preporuka!
Cena (sa PDV-om): od 650,00 dinara
Kontakt: Kingston, www.kingston.com/europe

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!