Monday, December 4, 2023
HomeBlueKingston predstavlja novi SSDNow KC300

Kingston predstavlja novi SSDNow KC300

Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je najavila najnoviji dodatak u svojoj SSDNow porodici, KC300 disk. KC300 omogućava poslovnim, mobilnim i naprednim korisnicima da budu produktivniji jer disk maksimalizuje energetsku efikasnost u notebook računarima. KC300 obezbeđuje napredno upravljanje energijom preko LSISandForceSF – 2281 kontrolera druge generacije, omogućavajući korisnicima da obave još više posla zahvaljujući energetskoj efikasnosti.   
KC300 je poslovni disk nove generacije, koji zamenjuje Kingston V+200 i KC100 SSD-ove. Disk poseduje SMART funkcionalnost industrijske klase, omogućavajući IT odeljenjima da prate  podatake o trajnosti diska, predviđeni životni vek i ukupan broj upisanih bajtova na SSD-u. KC300 dolazi opremljen sa zaštitom integriteta podataka (Data Integrity Protection), sadrži DuraVrite™ tehnologiju koja produžava vek trajanja SSD-a kroz efektivno i efikasno smanjenje broja zapisa preko inteligentne kompresije bez žrtvovanja integriteta podataka. RAISE™ smanjuje broj nepopravljivih grešaka u disku, daleko više od standardnog načina ispravljanja grešaka.
“Kingstonov novi SSDNow KC300 je dizajniran da pomogne poslovnim, mobilnim i naprednim korisnicima da produže životni vek i značajno poboljšaju performanse svojih PC ili notebook računara uz povećanu brzinu, stabilnost i pouzdanost,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “KC300 takođe obezbeđuje veću energetsku efikasnost od tradicionalnog hard diska, što omogućava korisnicima da nastave da rade duže bez potrebe za dopunjavanjem baterije.”
KC300 je dostupan kao samostalni disk ili kao paket za nadogradnju računara koji sadrži softver za kloniranje diska i drugu opremu za desktop i/ili notebook sisteme. Proizvod je podržan sa trogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!