Thursday, July 18, 2024
HomeBlueKingston predstavlja novu generaciju SSDNow Value diskova

Kingston predstavlja novu generaciju SSDNow Value diskova

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda predstavila je sledeću generaciju svojih osnovnih SSDNow V diskova namenjenih kupcima koji cene dobar odnos cene i perfomansi. Kingston SSDNow V200 donosi najbolju vrednost i perfomanse korisnicima koji žele povoljnu nadogradnju kako bi ubrzali perfomanse svog trenutnog računara i produžili život investicije.

Novi Kingstonov SATA Rev 3.0 (6Gb/s) SSDNow V200 je skoro duplo brži u odnosu na prošli model SSDNow V100 SSD. Takođe je i do 20% povoljniji u odnosu na SSDNow V100 disk čineći ga tako jednim od najboljih diskova kada se uzme u obzir odnos cene i perfomansi SSD rešenja na tržištu. Sa boljim perfomansama i nižom cenom, cenovno orjentisan SSDNow V200 je savršen za kupce koji su jako svesni uloženog i dobijenog a žele da nadograde svoji sistem koji koristi klasične diskove na fleš bazirano rešenje po prvi put.

SSDNow V200 je dostupan u veličinama od 64 GB, 128 GB i 256 GB kao sam disk ili kao komplet za nadogradnju sistema kako bi se olakšala korisnicima instalacija. Desktop komplet uključuje SSD, softver za kloniranje diskova, DVD sa video instrukcijama, kablove (SATA kabl i kabl za napajanje) i adapter za montiranje diska od 2.5 inča u standardno ležište od 3.6 inča. Komplet za nadogradnju laptop računara uključuje SSD, DVD sa video instrukcijama, softver za kloniranje diskova i eksterno kućište za diskove od 2.5 inča za lako kopiranje operativnog sistema i podataka sa klasičnog diska na SSD tokom kloniranja.

Za više informacija posetite www.kingston.com/europe

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!