Saturday, May 25, 2024
HomeBlueKingston proširuje svoju USB 3.0 liniju fleš diskova

Kingston proširuje svoju USB 3.0 liniju fleš diskova

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, juče je predstavila Kingston DataTraveler Elite 3.0. DataTraveler Elite 3.0 je baziran na USB 3.0 standardu i ekonomičan je izbor za korisnike koji žele brz transfer podataka i mogućnost da čuvaju i prenose svoju digitalnu biblioteku podataka.

“Kako korisnici čuvaju i prenose sve više HD videa, digitalnih fotografija, muzike i prezentacija, potrebni su nam brži uređaji kako bi održali korak sa digitalnim životnim stilom pojedinca”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne  Gore, Bosne i Hercegovine,  Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Novi DataTraveler Elite  sa USB 3.0 tehnologijom se priključuje našoj liniji USB 3.0  uređaja i predstavlja savršeno rešenje sa korisnike koji žele brže transfere podataka bez prekoračenja budžeta.”
DataTraveler Elite 3.0 pomaže korisnicima da uštede vreme. Na primer, pri internom testiranju DataTraveler Elite 3.0 je bio u proseku dva puta brži od standardnog USB 2.0 fleš diska pri kopiranju preko 22 GB podataka. Testiranje je rađeno korišćenjem jednog Blu-ray™ filma, preko 10.000 fotografija i više od 4.000 pesama.
DataTraveler Elite 3.0 je takođe kompatabilan sa USB 2.0 standardom. Dostupan je u kapacitetima od 16 GB, 32 GB i 64 GB a odlikuje ga i prefinjen dizajn mehanizma za zatvaranje diska kako bi se zaštitio USB konektor, omogućavajući tako korisnicima da disk nose uvek sa sobom, zakačen na traku ili privezak za ključeve.
Kingstonov DataTraveler Elite 3.0 je podržan petogodišnjom garancijom i 24-7 tehničkom podrškom uz legendarnu Kingstonovu pouzdanost. Za više informacija molimo posetite www.kingston.com/europe.
DataTraveler Elite 3.0 fotografije se mogu naći na Kingston sajtu i Flicker-u.
Pogledajte video snimak DataTraveler Elite 3.0 fleš diska:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!