Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueKingston Technology lansirao ograničenu seriju brendiranih Na`Vi proizvoda

Kingston Technology lansirao ograničenu seriju brendiranih Na`Vi proizvoda

Kingston Technology Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je najavila seriju brendiranih Na`Vi proizvoda razvijenih u saradnji sa klubom Natus Vincere, višestrukim svetskim šampionom eSports-a.    
Dugo i uspešno partnerstvo između Kingstona i Na`Vi-a doprinelo je kreiranju serije brendiranih i modern dizajniranih proizvoda. Osvojivši sedam svetskih prvenstava i nagrade u vrednosti od preko 2.5 miliona dolara, više nego bilo ko drugi, profesionalni igrači Natur Vincere tima znaju koji su tehnički resursi potrebni da bi se postao šampion.

Ograničena serija brendiranih Na`Vi proizvoda prvenstveno je namenjena igračima i entuzijastima, koji zahtevaju visoke performanse i pouzdanost, ali i svim fanovima Na`Vi-a i eSports-a koji žele da podrže i da imaju za sebe ovaj jedinstveni proizvod. Ograničeno izdanje Na`Vi kolekcije sadrži SSD diskove zasnovane na visokim performansama, nagrađivani HyperX 3K model dostupan u kapacitetu od 120 GB i 240 GB, kao i HyperX Genesis set memorijskih modula visokog kvaliteta.
“Poverenje u kompaniju Kingston, kao pouzdanog partnera i proizvođača visoko kvalitetnih proizvoda, čini osnovu ograničene serije Na`Vi brendiranih proizvoda. Počastvovani smo jer možemo zajedno da kreiramo proizvode na koje smo ponosni i koje možemo preporučiti našim fanovima širom sveta”, izjavio je Alexander Kochanowski generalni director eSports-ovog kluba Natus Vincere.
“Uspeh Na`Vi-a na sceni eSports-a je neosporan, kao i njihov kredibilitet u gejming industriji. Oni znaju šta je potrebno da bi se postao šampion, a mi znamo kako da kreiramo memoriju visokih performansi,“ izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe.” Plod ove saradnje je ograničeno izdanje Na`Vi proizvoda koji poseduju sve bitne karakteristike za profesionalne gejmere.”
Test sistem: ASRock P67 matična ploča, Intel Core i7 2600k processor, 3.4 GHz, 8 GB sistemske memorije, NVIDIA GTX 460 video karta. SSD je testiran kao pomoćni uređaj za skladištenje koji prikazuje rezultate za standardnu konfiguraciju .
Ovaj SSD je dizajniran za upotrebu na desktop i laptop računarima. Nije namenjen za korišćenje u serverskim okruženjima.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!