Thursday, July 18, 2024
HomeBlueArt ShowKnjiga o Stiv Džobsu obara rekorde u prodaji

Knjiga o Stiv Džobsu obara rekorde u prodaji

Danas je i zvanično predstavljena knjiga koja se bavi biografijom Steve Jobs-a, tvorca Mac mašina, iPod-a, iPhone-a, iPad-a i najvrednije kompanije na svetu – Apple!

Knjiga nazvana jednostavno “Steve Jobs” govori o životu tvorca i čelnog čoveka kompanije Apple, pisana na bazi četrdesetak intervjua sa samim Jobsom, članovima njegove porodice i prijateljima, koje je načinio autor Walter Isaacson, od danas se nalazi u prodaji. Ovo, kako se nagađa pomalo intrigantno štivo, izazvalo je veliko interesovanje širom sveta, jer bi trebalo da otkrije i neke manje poznate detalje iz Jobs-ovog života.

Knjiga je kako je prvobitno bilo planirano, trebala da bude izdata tek u 2012. godini, međutim kada je Jobs podneo iznenadnu ostavku na mesto čelnog čoveka Apple-a, njeno objavljivanje je pomereno na novembar 2011. Ipak, na dan kada je sopšteno da je Jobs preminuo, datum je ponovno promenjen, te su izdavači još malo požurili i najavili objavu knjige za 24. oktobar. To se i obistinilo, pa je knjiga “Steve Jobs” od danas dostupna u američkim i britanskim knjižarama, kao i na Amazonu, gde već nedeljama vlada ogromno interesovanje sa ubedljivo najviše narudžbina u odnosu na sve druge naslove.

Knjiga po prvi put donosi mnoge lične podatke o Apple-ovom tvorcu, a već su procurili i najzanimljiviji detalji koji svedoče njegovoj prgavoj naravi, ali i prijateljstvu sa rivalima poput Bila Gejtsa, gotovo do poslednjih dana života. Ovo zanimljivo štivo će očigledno (kao što se već i pokazuje) postati ogroman publicistički hit.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!