Friday, June 14, 2024
HomeBlueKompaktni Epson

Kompaktni Epson

Kompaktni kućni inkjet multifunkcijski uređaji postaju sve traženija roba na tržištu, što zbog svoje povoljne cene, što zbog sve boljeg kvaliteta štampe i kopija. Epson kao lider u prozvodnji ovakvih multifunkcionalaca stalno se trudi da kupcima ponudi interesantna i moćna rešenja koja će svojim visokim radnim karakteristikama omogućiti brže i lakše obavljanje svakodnevnih poslova. Model Stylus SX130 se trenutno izdvaja kao najpovoljniji u svojoj klasi, pa smo upravo zbog toga odlučili da  sa njime započetnemo jesenju priču o novoj “home” gedžeteriji.

Epson Stylus SX130 je jedan od najmanjih i najlakših MF inkjet uređaja koji se mogu naći kod nas u slobodnoj prodaji. Dizajnom podseća na ostale modele iz SX familiji, međutim od njih je nešto sporiji, ali i dosta povoljniji, tako da na osnovu toga lako možemo zaključiti da se radi o rešenju za manje zahtevne kućne korisnike i uopšte potrošače koji imaju potrebe za povremenom štampom.

Integriše tri osnovne funkcije (štampanje, kopiranje i skeniranje) i koristi četri odvojena DURABrite Ultra ink patrona za formiranje otiska. U sprezi sa Epson-ovom Micro Piezo tehnologijom ova mastila su u stanju da daju otisak neverovatne dugotrajnosti, čiji se životni vek procenjuje na preko 100 godina (u posebnim uslovima, naravno).

Stylus SX130 nije neki brzinski šampion (28 mono, odnosno 18 kolor  A4 stranica u minuti), međutim kvalitetom štampe grafika i tekstualnih dokumenata je daleko ispred sličnih rešenja drugih proizvođača. Boje reprodukuje verno, a jasnoća detalja je na najvišem mogućem nivou. Jedina mana mu je mali kapacitet ulazno-izlaznog bloka i nešto zahtevnije održavanje uslovljeno izradom od glossy plastike. Ipak krajnja cena sve to stavlja u drugi plan! Sjajno rešenje za sve korisnike početnike.

Cena (sa PDV-om): 5.020,00 donara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!