Wednesday, April 17, 2024
HomeOrangeKoncertni film „Coldplay live 2012“u bioskopima Cineplexx

Koncertni film „Coldplay live 2012“u bioskopima Cineplexx

Koncertni film „Coldplay live 2012“ biće prikazan  u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu samo jednog dana, 13. novembra, sa početkom u 20 časova. Film će tog dana biti premijerno prikazan i u bioskopima širom sveta.

  • Trajanje: 96 min
  • Reditelj: Paul Dugdale

„Coldplay Live 2012” je prvi koncertni film tokom devet godina stvaralaštva, a dokumentuje njihovu čuvenu svetsku turneju, povodom albuma „Mylo Xyloto”. Od početka turneje u junu 2011. godine koncertima je prisustvovalo više od 3 miliona ljudi. „Coldplay“ na velikom platnu je pravi bioskopski raj uz vizualni spektakl, jake emocije i neverovatan zvuk. U bioskopima će biti prikazan ekskluzivno samo 13. novembra .
Film je režirao Pol Dagdejl, koje je već potpisao neke koncertne filmove:  „Adele’s Live”  u hali Royal Albert  i „The Prodigy’s World’s on Fire“. „Coldplay Live 2012” uključuje snimke koncerata u hali Stade de France u Parizu, Bell Centre u Montrealu i fantastični nastup na piramidalnoj sceni na Glastonbury festivalu.
 „The Mylo Xyloto“ je bila najzabavnija turneja od svih koje je bend imao do sada. Osećalo se  mnogo energije od samog početka, delimično jer smo bili ponosni na muziku, na vatromete, svetleće narukvice, lasere i celu ekipu, ali najviše zbog publike za koju smo svirali. Tokom godina rada, ona je sve više i više postajala deo koncerta. Oni su glasni, raznoliki, puni energije i čine zvuk mnogo boljim nego kada sviramo mi sami. Želeli smo da zabeležimo taj neverovatni osećaj koji nam oni pružaju  i tako je nastao naš koncertni film, kaže Kris Martin.
Ovo je svetski bend  sa prepoznatljivom pop muzikom  i hitovima, a ekskluzivni bioskopski događaj izaziva pomamu širom sveta.  O popularnosti ovog benda ove cifre dovoljno govore:

  • 55 miliona prodatih albuma
  • 7 Brits nagrada
  • 5 MTV nagrada
  • 23 miliona fanova na fejsbuku
  • 8,5 miliona pratilaca na tviteru
  • 3,1 milion fanova na Google+

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!