Thursday, July 18, 2024
HomeBlueArt ShowKontroverzna ruska serije "Sponzoruše" samo za starije od 18

Kontroverzna ruska serije “Sponzoruše” samo za starije od 18

Kontroverzna ruska serija “Sponzoruše” za kojom je poludeo ceo svet konačno je dostupna i u Srbiji na striming platformi START. Sa više eksplicitnih scena seksa nego ijedan drugi TV format ovog tipa do sada, ovo je serija koja pomera granice i provocira gledaoce, što dokazuje i podatak da Sponzoruše do sada imaju više od 65 miliona pregleda širom sveta.

Strast, intrige, prelepe žene, bogati muškarci, korupcija i ubistvo  su samo neke od stvari koje možete očekivati  iz epizode u epizodu ove drama triler serije, uokvirene britkim crnim humorom i aktuelnim društvenim temama.

Sponzoruše će promeniti vaš pogled na Rusiju i uzdrmati sve što ste mislili da znate o Moskvi. Zaboravite na sovjetske vrednosti i način života, ova serija je možda i malo „naprednija“ nego što očekujete i od onih koje stižu sa zapada. Jedan od osnovnih razloga njene popularnosti je način na koji serija prikazuje elitnu, ekskluzivnu stranu savremenog ruskog društva bez cenzure, koju mnogi gledaoci ranije nisu videli.

Junake “Sponzoruša” koji su pripadnici različitih socijalnih slojeva i svetova spaja samo jedna stvar – oni žele da od života dobiju sve i odmah. Gledaoci, i to samo stariji od 18 godina,  imaće priliku da vide da u Moskvi to ipak nije ni malo lako.

Vrhunska produkcija serije okuplja najbolje što ruska filmska industrija trenutno pruža, na čelu sa intrigantnim pozorišnim rediteljem  Konstantinom Bogomolovim, inače suprugom glavne glumice Darije Moroz. Bogomolov je dobitnik  brojnih nagrada, a serija „Sponzoruše“ je njegov TV debi. Iza kamere je legendarni Aleksandar Simonov koji je sarađivao sa kultnim rediteljima poput  Andreja Končalovkog. Porodičnom okupljanu na radu serije doprineo je i čuveni ruski filmski reditelj Jurij Moroz, otac glavne junakinje, inače jedan od producenata ovog mega hita.

Pored Darije Moroz i mnogih drugih pozatih ruskih glumaca, u seriji se pojavljuju i autentični predstavnici klase koju priča prati što Sponzorušama daje posebnu dozu originalnosti.

Na striming platformi START za sada je dostupno osam pedesetominutnih epizoda, odnosno cela prva sezona, od ukupno tri koliko ih je do sada snimljeno.

START, međunarodna striming platforma koja u svojoj produkciji ima više od 50 originalnih projekata najboljih stvaralaca i umetnika ruske filmske industrije, od skoro je dostupna i srpskoj publici. Ova platforma ima 1,8 miliona pretplatnika širom sveta, a serija Sponzoruše je jedan od njenih najvećih hitova.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!