Thursday, June 20, 2024
HomeBlueKorak ispred svih

Korak ispred svih

Kompanija EUnet omogućava svojim korisnicima da za potrebe iznajmljivanja Cloud hosting usluga, osim u Beogradu i Londonu, koristite najmoderniji Tier 4 Data centar u Majamiju. Od sada možete da izaberete u kome delu sveta želite da hostujete svoje servise i čuvate važne podatke.

Majami, jedan od pet svetskih gradova sa najboljom infrastrukturom za telekomunikacije, omogućava nam pružanje usluga najvećeg kvaliteta pomoću višestrukih optičkih veza, ISP opreme i transkontinentalnih podvodnih kablova. Uz pomoć vrhunske opreme, na raspolaganju vam je brz protok podataka prema Evropi i Južnoj Americi.

EUnet Data centri koji ispunjavaju Tier 3 i Tier 4 standarde sigurnosti i kvaliteta na tri lokacije u svetu (Beograd, London i Majami) specijalizovani su i za robusne mreže koje podržavaju veliki saobraćaj i upotrebu zahtevnih aplikacija na nivou kompanija.

Ukoliko se odlučite za EUnet Data Centre, zajedno ćemo dizajnirati poslovno rešenje, koje najviše odgovara vašim potrebama i planiranom budžetu, uključujući raznovrsna mrežna rešenja, Internet protok i maksimalnu dostupnost podataka.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!