Saturday, May 25, 2024
HomeBlueKućni projektor daleko iznad svoje klase

Kućni projektor daleko iznad svoje klase

Sigurni smo da vam je prilikom gledanja filmova polako postao bitan i kvalitet slike. Nije čudo što ceo svet želi Full HD televizore i Retina ekrane na svojim notebook računarima i mobilnim telefonima. Full HD slika je za projektore nekada bila samo vizija, a danas je takav kvalitet slike moguće postići sa kvalitetnim projetorima. Epson je proizvođač koji već godinama prednjači na ovom polju, a nedavno je predstavio model EH-TW3200.

Epson EH-TW3200 je Full HD projektor koji, za klasu kojoj pripada, nudi puno interesantnih opcija. Tu spadaju kontrast od 25,000:1, jačina osvetljenja od 1,800 lumena, kao i trogodišnja garancija na lampu i dvogodišnja garancija na sam uređaj. Među interesantnim karakteristikama je i opcija pomeranja sočiva,koja omogućava vertikano i horizontalno poravnavanje slike bez potrebe za uključivanjem digitalne korekcije.

EH-TW3200 daje odlično osvetljene i detaljne slike veoma živih boja,. Pored toga, možete se veoma lako povezati na igračku konzolu ili Blu-ray i uživati satima u igrama i omiljenim filmovima jer 3LCD tehnologija čini da se vaše oči ne zamaraju. Dalje, boje su odlične, tonovi su prilično bogati a ipak dobro izbalansirani. EH-TW3200 postiže veoma dobar balans kontrasta i osvetljenja, a oštrina je dovoljna da otkrije detalje prilikom reprodukcije sadržaja u visokoj definiciji, te nema potrebe dodatno pooštravati ni ivice ni samu sliku.
Cena ovog projektora ja naše uslove nije mala, međutim, ljubitelji Full HD rezolucije su svesni da kvalitet košta. Ukoliko spadate u one sa dubljim džepom, EH-TW3200 je najbolje što možete dobiti za uloženi novac.
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!