Wednesday, July 17, 2024
HomeIstaknutoKupi vivo telefon i putuj u Katar

Kupi vivo telefon i putuj u Katar

Vivo, vodeća globalna tehnološka kompanija i zvanični pametni telefon Fudbalskog Saveza Srbije i FIFA organizuje kreativni konkurs tokom kog kupci bilo kog modela vivo pametnih telefona ostvaruju mogućnost da postanu dobitnici dva putovanja u Katar, na utakmicu Brazil – Srbija ili drugih vrednih poklona. Na ovaj način, vivo pruža svim učesnicima konkursa priliku da podrže naše Orlove direktno iz Katara!

Kompanija vivo potpisala je šestogodišnji sponzorski ugovor sa FIFA organizacijom 2017. godine, a ovogodišnji događaj u Kataru biće drugo Svetsko prvenstvo koje je kompanija vivo sponzorisala. Kako bi strast prema fudbalu i pametnim telefonima podigao na novi nivo, vivo organizuje kreativni konkurs koji traje od 10. oktobra do 4. novembra, gde će, pored glavnih poklon paketa – dva putovanja u Katar, na utakmicu u kojoj će naši Orlovi odmeriti snage sa Brazilom, učesnici konkursa biti u prilici da osvoje i druge vredne poklone –tri stola za stoni fudbal i 10 vivo X80 Lite pametnih telefona! U konkursu mogu da učestvuju svi punoletni građani koji, u navedenom periodu, kupe bilo koji vivo pametni telefon kod ovlašćenih partnera, prilože fotografiju dokaza kupovine, računa/ugovora na www.vivosrbija.rs i osmisle kreativnu poruku podrške fudbalerima naše reprezentacije. Po završetku konkursa, stručni žiri će do 10. novembra 2022. odabrati najkreativnije slogane kojima će biti dodeljena dva putovanja za dve osobe na utakmicu Brazil – Srbija, uz plaćene troškove smeštaja i prevoza, kao i drugi vredni pokloni.

Deleći ljubav, timski duh i strast korisnika prema fudbalu, vivo je ove godine postao zvanični pametni telefon Fudbalskog Saveza Srbije i kroz ovu saradnju nastoji da podršku, koju pruža sportu u svetu, pruži i fudbalu u Srbiji. vivo veruje da razvoj sporta i tehnologije dele sličnu filozofiju – omogućiti ljudima da žive boljim životom kroz kontinuirana otkrića i inovacije. Vodeći se time, vivo je nedavno predstavio dva telefona iz svoje X porodice – X80 Pro i X80 Lite.

vivo je u junu predstavio svoj prvi flagship pametan telefon dostupan i u SrbijiX80 Pro, nameravajući da korisnicima pruži vrhunsko iskustvo sa novim funkcijama fotografije kinematografskog kvaliteta koje su izrađene u saradnji sa globalnim liderom u optici i optoelektronici, kompanijom ZEISS. Flagship predstavlja primer stalne težnje kompanije vivo za inovacijama koje u svom fokusu imaju korisničko iskustvo i vrhunsku tehnologiju mobilnog snimanja.

Nedavno predstavljen, novi član X serije, X80 Lite 5G takođe, prati misiju kompanije vivo da omogući korisnicima da naprave svoj savršeni snimak, zahvaljujući prepoznatljivim karakteristikama članova ove porodice telefona: pametnoj tehnologiji snimanja koja fotografiju u pokretu iznova čini zabavnom, i poziva korisnike da jednostavno i bez napora zabeleže svoje nezaboravne trenutke.

Ovaj telefon, dizajniran sa specifičnom promenom boje u Sunrise Gold verziji, nudi prednju selfi kameru rezolucije 50 megapiksela, a dodatno tu je sistem zadnje kamere koji sadrži glavnu kameru od 64 megapiksela, sa tehnologijom optičke stabilizacije slike (OIS), koja gotovo potpuno eliminiše zamućene snimke i podržava duže vreme ekspozicije, što obezbeđuje jasnije i svetlije slike i video zapise, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Takođe sadrži ultraširokougaonu kameru od 8 megapiksela, koja pruža korisnicima da sa lakoćom snimaju visokokvalitetne, super široke snimke, kao i makro kameru od 2 megapiksela za snimanje detalja izbliza. X80 Lite 5G dostupan u Srbiji od danas, 10. oktobra 2022. godine, kod ovlašćenih vivo partnera.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!