Sunday, June 16, 2024
HomeBlueFashion & StyleKupite cveće za poklon voljenoj osobi - To je uvek u modi!

Kupite cveće za poklon voljenoj osobi – To je uvek u modi!

Kupite Cveće bitnim osobama nika nije izašlo iz mode. Cveće se poklanjalo godinama u nazad, a upravo se ovaj običaj iz naše tradicije očuvao i u modernom dobu.

Danas  se cveće poklanja za brojne prilike i proslave kao što su godišnjice, 8. mart, Dan zaljubljenih i drugi bitni datumi, a brojni kreativni aranžmani su tu da učine vašu volju osobu da se oseća posebno.

Pokloni iz Cvećare Beograd znače da vam je stalo do nje

 

Buketi iz Cvećare Beograd imaju jaku simboliku – Ti si bitna osoba u mom životu!

Postoje osećanja koja nas uzdižu sa zemlje, a mnogima je teško da uopšte rečima dočaraju šta osećaju prema nekome. Svaki put kada osetimo zaljubljenost, javljaju se dobro poznati simptomi: snažno kucanje srca pred svako viđanje, konstastno razmišljane o nekome i želja da svaki trenutak provedete samo vas dvoje.

Najbolji način da joj pokažete da vam je stalo do nje je kupovina lepog buketa. Svaka devojka voli cveće, a poklanjanje buket je mali znak pažnje i veliki korak u vašoj vezi. Zato je najbolje krenuti sa sitnicama i malim delima koja će govoriti umesto vas. Cveće se ne pokanja tek tako, a kada vaša draga dobije buket cvrenih ruža znaće da je jako bitna osoba u vašem životu.

Uz dostavu cveća, kupovina poklona nikad nije bila lakša

 

Uz dostavu cveća možete lako i jednostavno iznenaditi vašu voljenu još danas.

Cvećara Provansa Beograd, samostalno i uz pomoć kurirske službe, vrši dostavu cveća 24h dnevno, a najbrže vreme isporuke vašeg aranžmana je samo jedan sat. Ukoliko ste zaboravili da kupite buket za neki bitan datum imamo rešenje za vas – dostava cveća u Provansa Dekor cvećari. Sve što treba da uradite je da odaberete aranžman iz njihove cvećare i vaše iznenađenje stiže na njenu adresu u najbolje moguće vreme!

Da li znate da sada postiji i online cvećara?

Zahvaljujući digitalizaciji, moderan način kupovine cveća uz online cvećaru je tu.

U bilo koje doba, bilo kog dan u nedelji, nalazite se na samo par klikova od poručivanja cveća na kućnu adresu vaše voljene osobe. U online cvećari Provasna Dekor možete pronaći brojne kreativne aranžmane i bukete koji čekaju da završe u rukama vaše drage. Buketi se pakuju u kutije, korpice i lepo dizajnirane papire, a buket od 101 ruže će zauvek biti simbol ljubavi. Kako imate detaljan uvid u opis svakog aranžmana, sa vidno istaknutom slikom i jasno naznačenom cenom, možete odabrati poklon koji će joj se najviše svideti.

Aranžmani u online cvećari su raznovrsni, kreativni i jedinstveni, namenjeni za razne bitne datume kao što su rođendani i godišnjice, ali tu su i buketi ruža koji su savršeni za iznenađenja. Mali znak pažnje nikad nije kliše i pokloni će uvek biti u trendu!

Kupovina 101 ruže ima jasnu poruku – Volim te!

Svaka devojka potajno iščekuje buket 101 ruže.

Ruže su cveće koje se najviše i najčešće poklanja, a o njenoj jedinstvenosti među brojnim cvećem govori jaka simbolika koji nosi – Volim te. U buket koji sadrži 101 ružu se ulaže mnogo truda i upravo zbog toga ovaj buket ima jaku simboliku vekovima unazad. Na ovaj način se i tada pokazivalo koliko volite osobu kojoj ste namenili upravo ovaj buket.

buketi 101 ruza

U zavisnosti od boje, ruže imaju različitu simboliku. Crvene ruže su kraljice svih ruža jer predstavljaju simbol strasti i ljubavi, dok 101 žuta ruža u buketu može biti savršeni način da iskažete dragim prijateljima koliko vam znače i kakvu lepu ulogu oni imaju u vašem životu. Sa druge strane, slanjem crvenog buketa 101 ruže jasno poručujete sledeće: „Ti si moja jedina ljubavˮ. Bele ruže su najbolji pokazatelj lepote ovog cveća.

Još se u drevnoj grčkoj mitilogiji govorilo o njima. Naime, sve ruže su bile bele dok se Afrodita, boginja lepote i ljubavi nije ubola na njihovo trnje i svojom krvlju obojila latice bele ruže u crveno. One sa sobom nose simboliku praštanja, ali i novih početaka. Veličanstvene ljubičaste i plave ruže, upravo zbog svoje boje nose epitet kraljevske ruže. One su simbol zanosa i prestiža, ljubičaste označavaju nežnost, a plave misterioznost.

Online Cvećara Provansa Dekor šalje razne vrste aranžmana, kao i 101 ružu na kućnu adresu vaše voljene osobe onda kada vi to kažete. Pokažite delima koliko vam vaša draga znači i koliko je volite! Neka buket govore umesto vas. Poznato je da nema života bez ljubavi, a ljubav se mora čuvati, negovati i paziti svakodnevno baš kao cveće da bi obstala.

 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!