Thursday, November 30, 2023
HomeArt ShowMuzika„Lacrima“ je novi spot koji donosi BOA II

„Lacrima“ je novi spot koji donosi BOA II

„Lacrima“ je četvrti singl grupe Boa II, ali je zapravo njihova prva autorska pesma. Iako je godinama stajala po strani, Luka Banić došao je na ideju da se ta pesma konačno snimi. Mladen Puljiz je ideju prihvatio i bend je otputovao u Zadar kod njihovog prijatelja i producenta Mirka Miočića i „Lacrima“ je napokon oživela. Prateće vokale je otpevala Lukina sestra Martina Banić Peterlić.

U režiji Dinka Doringa snimljen je i video spot koji pogledajte na sledećem linku:

„Kao i za pesmu, tako je i za spot inicijalna energija došla od Luke. Stalno je govorio da za Lacrimu treba napraviti video i da ima čoveka za to, Dinka Doringa. Odmah nam se dopalo kako Dinko vidi našu pesmu te smo jedno nedeljno popodne Martina, Luka i ja otišli u jedno atomsko skloniste u blizini Doma Sportova i u vrlo prijatnoj atmosferi snimili osnove potrebne za Dinkove fantazije… Evo, rezultat je pred vama i mislim da je ovo je početak dugotrajnije saradnje.“ – rekao je Mladen Puljiz

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!