Monday, February 26, 2024
HomeRedLjubav & SeksLaži u ljubavi u koje više ne treba da verujemo

Laži u ljubavi u koje više ne treba da verujemo

Ako odlučite da od bake tražite savete o ljubavi, velike su šanse da ćete dobiti loš savet. Svet se promenio, ljubav zajedno s njim, a evo koja su to verovanja koja odavno više ne vrede.
SUPROTNOSTI SE PRIVLAČE

  • Možda na prvu i da, ali dugoročno – nikako. Ako je neko potpuno drugačiji od nas, ne možemo da se slažemo oko malih, ni oko velikih stvari, a takve su veze često mučenje za oboje.

LJUBAV JE MOGUĆA BEZ PRIJATELJSTVA

  • Čovek s kojim inače ne bi mogla da popiješ kafu nije dobar izbor. Seks je jedno, ali ako počneš da razmišljaš o tome da se nikada ne bi ni družila sa svojim dečkom da niste u vezi, znači da niste jedno za drugo. Ne morate odmah biti najbolji prijatelji, ali s vremenom to treba da postanete.

DECA ZBLIŽAVAJU

  • Mnogi parovi u krizi razmišljaju o deci koja će ih vratiti u ravnotežu, što je sasvim pogrešno razmišljanje. Deca će možda pomoći na kratko, ali ako stvarno ne funkcionišete, nema razloga da ih uvodite u priču.

LJUBAV NA PRVI POGLED NE POSTOJI

  • Na prvi pogled postoji privlačnost, i to je sve. Kasnije se može razviti u ljubav, ali prvi utisak to nikako ne može pokazati. Leptirići u želucu su super, ali na žalost, nije reč o ljubavi.

MUŠKARCI NE MOGU DA BUDU VERNI

  • Muškarci su skloniji prevari, ali oni koji stvarno vole ženu, neće to nikada uraditi, ma koliko im teško palo.

 
Izvor: Blic-Žena

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!