Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueLogitech K750 tastatura dobila priznanje za dizajn proizvoda

Logitech K750 tastatura dobila priznanje za dizajn proizvoda

Kompanija Logitech objavila je da je Logitech bežična solarna tastatura K750 osvojila prestižnu nagradu za dizajn proizvoda za 2012. godinu koju dodeljuje Internacionalni forum (iF) za dizajn, u konkurenciji skoro 3.000 proizvoda u kategoriji kompjutera i kompjuterske opreme.

,,Obradovala nas je vest da je Logitech bežična solarna tastatura K750 dobila nagradu za dizajn proizvoda koju dodeljuje iF’’, izjavio je Tibod Nolf (Thibaud Nolf), menadžer proizvoda u kategoriji tastatura i kombinovanih proizvoda kompanije Logitech za Evropu, Bliski istok i Afriku. ,,Posvećeni smo razvoju inovativnih proizvoda koji pomažu ljudima da koriste sve prednosti tehnologije koju svakodnevno upotrebljavaju. Izbor iF žirija potvrđuje veliki trud koji smo uložili u dizajn ovog proizvoda, kao i Logitech-ovu posvećenost inovacijama.’’

Logitech bežična solarna tastatura K750

Logitech bežična solarna tastatura K750 se napaja svetlošću u prostoriji – bez potrebe za direktnim sunčevim svetlom – tako da nikad ne morate da menjate baterije. Pri punom kapacitetu može da radi do tri meseca u potpunom mraku. Zahvaljujući kombinaciji najboljih odlika dizajna tradicionalnih tastatura, laptopova i originalnih Logitech konkavnih dugmića, satima ćete uživati u bržem i tišem kucanju po tastaturi koje izaziva pravo zadovoljstvo. Ova tastatura je dizajnirana tako da ima minimalan uticaj na životnu sredinu jer ne sadrži PVC i ima kutiju koja može da se reciklira.

O iF nagradama za dizajn

iF nagrada se već 58 godina dodeljuje za najbolji dizajn proizvoda i postala je simbol izuzetnih dostignuća u ovoj oblasti. Izbor za iF nagradu za dizajn se vrši pod nadzorom Internacionalnog foruma za dizajn i ovo takmičenje se smatra jednim od najvećih na svetu u oblasti dizajna, sa skoro 2.000 prijava iz više od 30 zemalja svake godine. Danas je iF prisutan u Hanoveru i Minhenu (Nemačka), Tajvanu, Koreji i Brazilu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!