Thursday, June 13, 2024
HomeBlueLogitech za igrače

Logitech za igrače

Logitech je predstavio Logitech tastaturu za igre G105 i Logitech laserskog miša G9X, koji su posebno napravljeni za igru Call of Duty: Modern Warfare 3. Idealna za prave igrače, ova dodatna oprema vam omogućava da na lak i zabavan način podesite svoj put ka pobedi.

,,Logitech tastatura za igre G105 i Logitech laserski miš G9X su savršeni za igrače Call of Duty: Modern Warfare 3 koji žele savršenu preciznost i najbolje individualno podešavanje za potpun doživljaj igranja ove igre’’, izjavio je Kris Pejt (Chris Pate), viši menadžer za marketing proizvoda u oblasti igara u kompaniji Logitech. ,,Oba uređaja vam omogućuju da uletite pravo u akciju i sa puno samopouzdanja vršite složene manevre.’’

 

Logitech tastatura za igre G105

Logitech tastatura za igre G105 – zvanična tastatura za igru Call of Duty: Modern Warfare 3 – omogućava vam da i noću igrate ovu igru zahvaljujući zelenom LED pozadinskom noćnom osvetljenju u vojničkom stilu. Sa šest G dugmića koji mogu da se programiraju, svaki sa tri režima rada, Logitech tastatura za igrice G105 obezbeđuje do 18 mogućih makro kombinacija po igri, koje vam omogućuju pojedinačno pritiskanje dugmića ili kombinacije više dugmića, uz korišćenje miša, odloženi efekat i ponavljanje koje definiše igrač. Novi makro snimci se mogu snimiti u toku igre kada preuzmete Logitech softver za igre.

Takođe, moguće je koristiti i više dugmića odjednom i vršiti višestruke – i složenije – radnje bez mešanja i duple slike na ekranu, kao što može da se dogodi kod drugih tastatura. Pored toga, kontrola dugmića omogućava trenutni pristup jačini zvuka i funkcijama start, stop, pause, forward i back. Radi dodatne udobnosti, dugme za igra/desktop režim rada isključuje Windows i Context Menu dugmiće, tako da se vaša igra ne prekida ako slučajno pritisnete pogrešno dugme.

Logitech laserski miš G9X

Logitech laserski miš G9X vam pruža savršenu preciznost, do 165 inča po sekundi na najpopularnijim podlogama za gejmerske miševe. U toku igre možete da prelazite sa super preciznog ciljanja (200 dpi) do neverovatno brzog manevrisanja (do 5700 dpi) bez prekidanja akcije, dok USB pune brzine ima kapacitet i do 1000 raporta po sekundi. Opcija MicroGear™ Precision Scroll je savršena za izbor oružja, prelazak na super brzo skrolovanje ili pregledanje dugih internet stranica kada ne igrate Call of Duty: Modern Warfare 3.

Sistem za podešavanje težine vam omogućava da dodate do 28 grama masi svog miša radi bolje kontrole. Displej u boji vam daje mogućnost izbora LED osvetljenja iz širokog spektra boja tako da miša možete da podesite u skladu sa računarom, igrom ili svojim ličnim stilom.

Cena i dostupnost

Očekuje se da Logitech tastatura za igre G105 bude dostupna u Evropi u novembru, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69,99 evra, a Logitech laserski miš G9X od 79,99 evra. Za više informacija, posetite www.logitech.com.

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!