Wednesday, July 17, 2024
HomeBlueLopovi čuvajte se!

Lopovi čuvajte se!

Nove tehnologije olakšavaju sakodnevne poslove i nude mogućnosti koje su nekada nudile samo specijalizovane firme. Jedna od njih je i nadzor kuće, stana ili poslovnog prostora zahvaljujući mrežnoj IP kameri Compro IP70. Reč je o megapikselnom modelu koji može da snima danju i noću (ima ugrađeno infracrveno osvetljenje i  senzor), pa korisnici mogu da budu sigurni u svakom trenutku. Instaliranje je jednostavno i sastoji se od tri koraka:

Korak 1: Spojite sve kablove. Povežite mrežni i naponski kabl, a ako imate bežičnu mrežu povežite Compro bežični adapter putem USB utičnice.

Korak 2: Pokrenite Setup Wizard. Uobičajeno podešavanje mrežnih kamera može trajati duže od 1 sata, a iWizard čak i neiskusnim korisnicima omogućava podešavanje za samo 5 minuta.

Korak 3: Gledajte i delite snimke putem Interneta. Zašto gubiti vreme podešavajući IP adrese kada postoji bolje rešenje. Compro omogućava gledanje prikaza sa bilo kojeg mesta i u bilo koje vreme pomoću programa namenjenog računarima, iPhone, i Android telefonima, kao i tabličnim računarima. 

IP70 podržava Compro smartConnect P2P cloud tehnologiju zasnovanu na platformi Seedonk za video nadzor. Zahvaljujući njoj instaliranje ove kamere je brzo i lako kao instaliranje programa za slanje poruka. Integrisan Facebook i Android omogućavaju deljenje videa sa prijateljima i nadgledanje situacije sa bilo kojeg mesta.

IP70 ima ugrađen mikrofon i zvučnik čime je omogućena dvosmerna komunikacija; ima utičnicu za memorijske kartice tipa MicroSD/SDHC na koje se može snimati video, kao i digitalne I/O priključke za povezivanje eksternih senzora i alarma. U slučaju da korisnici žele da je instaliraju na nedostupna mesta, tu je modul WL155 USB za bežično povezivanje po standardu 802.11 b/g/n.

Karakteristike:

 • 1/3″ CMOS Megapixel senzor
 • Podržava kompresiju H.264, MPEG-4 i MJPEG u realnom vremenu
 • 10x digitalni zoom
 • Video rezolucija 1280 x 1024 
 • Frame rate 30 frejmova pri rezoluciji 640×480 ili 15 frejmova pri rezoluciji  
  1280 x 1024
 • Detekcija pokreta
 • Podržava MJPEG video mode (iPhone, iPad, Android, BlackBerry, Windows Mobile i PDA), kao i 3GP monitoring
 • Podrška za Hotmail i Gmail SSL obaveštavanje
 • Video nadzor moguć iz čitača Weba FireFox, Safari, Google Chrome web browsers (sa VLC Plug-inom)

Cena (bez PDV-a): oko 12.000,00 dinara

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!