Thursday, June 20, 2024
HomeBlueMagični punjač

Magični punjač

Od momenta ka da je Apple lansirao Magic Mouse svet pokazivačkih uređaja je postao interesantniji i mnogo lepši. Da budemo jasniji pomenuti miš je promenio pogled na korišćenje periferije i omogućio korisniku maksimalnu slobodu pokreta i upotrebu svih pet prstiju jedne ruke. Međutim, mi se danas nećemo baviti njime, pošto smo već ispričali priču o njemu i okrenućemo se ka jednom ultra zanimljivom proizvodu specijalno dizajniranom za “magičnog” iza koga stoji kompanija Mobee. Reč je o indukcionom punjaču čiji je naziv Magic Charger zahvaljujući kom ćete zaboraviti na menjanje baterije – zauvek!

Magic Charger je moderno dizajniran punjač za Apple-ov Magic Mouse miš i sastoji se iz dva dela: specijalnog baterijskog kompeta i same baze preko koje se puni miš. Sve funkcioniše tako što postojeće beterije iz “magičnog” mišonje izvadite i umetnete beterije iz kompleta, potom povežete bazu preko USB veze sa Mac mašinom i postavite miša da se puni. Cool stvar je da kako god postavili Magic Mouse (pravo, krivo, koso…) Magic Charger ga bez problema prepoznaje i kreće sa punjenjem baterije. Nema nikakvih instalacija i bilo kakvih cimanja oko prepoznavanja sa Mac OS X-om. Inače, kada je baterija puna bez problema može da izdrži do 6 dana aktivnog korišćenja, a ista se formira za šest sati.

Prema specifikacijama proizvođača predviđeni životni vek Magic Charger-a se kreće u okvirima od 500 ciklusa, što je prema našoj proceni otprilike par godina rada. Kvalitet izrade je na najvišem mogućem nivou i strogo je kontrolisan od strane Apple-a, dok je cena više nego korektna

Dimenzije 118 x 65 x 9 mm
Težina 37 grama baterija + 55 grama bazna stanica
Autonomija 6 dana
Vreme punjenja 6 sati
Životni vek baterije 500 ciklusa
Cena (sa PDV-om) Uzorak
Kontakt iStyle, www.istyle.rs

Pogledajte video o proizvodu, koji na pravi način oslikava kako sve funkcioniše:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!