Thursday, June 20, 2024
HomeBlueMagični Trackpad

Magični Trackpad

Nakon velikog uspeha Magic Mouse-a i naglog probijanja multigestikulacionog načina interakcije sa računarima, Apple je odlučio da ode korak dalje i opet ispred vremena u kom živimo lansirajući (polovinom tekuće godine) Magic Trackpad. Ovaj neverovatan proizvod nastao je iz želje da se vlasnicima Mac desktop mašina omogući daleko lakši i komforniji rad.

Kao što možete videti sa fotografije Magic Trackpad izgledom prati crte Apple WiFi tastature i skoro je identičnih dimenzija kao Multi-Touch padovi na MacBook Pro i Air računarma. Donosi punu multigestikulacionu podršku i to za svih deset prstiju, pa tako vlasnici Mac desktop mašina sada napokon mogu uživati u čarima zumiranja sa dva prsta, skrolovanja,rotiranja, brzog editovanja fotografija i obrade video materijala bez posredstva miša i tastature. Kompletno je napravljen od aluminijuma i veoma je jednostavan za održavanje, a toliko je lagan da ga uvek možete poneti sa sobom.

Magic Trackpad se veoma lako pobvezuje sa Mac računarima, zapravo dovoljno ga je aktivirati i on će automatski prepoznati Mac OS X platformu i ona njega. Inače, komunikacija se obavlja Bluetooth vezom, preko koje uostalom ide interakcija kada su i Apple Magic Mouse i WiFi tastatura upitanju.

Magic Trackpad se lako i jednostavno konfiguriše preko OS X kontrolnog panela gde možete proćai setovanja i za druge Mac periferne uređaje. Napaja se iz dve AA baterije koje obezbeđuju autonomiju od nekoliko meseci pri aktivnom korišćenju, što je za jedan uređaj ovakvog tipa više nego ok. Cena mu nije mala, to stoji, međutim ako želite maksimalan komfor u radu i imate potrebe da poslove obavljate mnogo brže i agilnije onda vam koja hiljdarka više u poređenju sa nekim prosečnim mišom neće predstavljati problem, a osećaj je sjajan!

Pogledajmo jedan vrhunski demo o ovom uređaju

Cena (sa PDV-om): 7.290,00 dinara

Kontakt: Apcom, www.apcom.rs/prodavci

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!