Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueMali, ali moćan zabavljač

Mali, ali moćan zabavljač

Asus O!Play Mini Plus je svestrani desktop HD medimedijalni plejer jednostvnog i kompaktnog dizajna. Može da prikazuje video u rezoluciji 1080p i da reprodukuje 6-kanalni zvuk, što jasno govori da je namenjen naprednijim korisnicima. Ima ugrađenu podršku za gigabitni LAN i za bežično umrežavanje.
Na prednjoj strani je signalna lampica, IC prijemik, USB utičnica i višeformatni čitač mamorijskih kartica. Suprotno su ulaz za naponski kabl, reset dugme, priključci za mrežu, eSATA/USB, HDMI 1.3, analogni kompozitni Audio/Video i S/PDIF optički audio izlaz.
U pakovanju se dobijaju daljinki upravljač, naponski adapter, kompozitni AV i HDMI kablovi, kao i CD sa instalacionim softverom i uputstvom.
Multimedijalne datoteke mogu se reprodukovati sa priključenih spoljašnjih diskova ili umreženih računara i to iz svega par koraka, kako bi naš narod rekao – bez po muke. Kvalitet prikaza koji nudi O!Play Mini Plus je nešto bolji od klasičnog Mini modela naročito po pitanju preloma boja i detaljnosti, zbog čega od nas dobija preporuku više.
Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!