Monday, May 20, 2024
HomeBlueMali projektor velikih mogućnosti - Epson EB-W22

Mali projektor velikih mogućnosti – Epson EB-W22


Moderan kancelarijski i eduprostor danas se ne može zamisliti bez vrhunskog projektora, a kompanija Epson je ime No 1 u ovoj oblasti. Zapravo, Epson je globalno najveći proizvođač projektora i u svojoj ponudi ima rešenja za najrazličitije namene uključujući i vrhunske prezentacione modele koji se odlično kotiraju na domaćem tržištu. Jedan od njih je i projektor oznake EB-W22 koji vam detaljnije predstavljamo u nastavku teksta.
EB-W22 se vizuelno ne razlikuje od ostalih EB projektora u Epson-ovoj ponudi – tu su vrhunska izrada, lako montiranje, odlična elektronika i dobre mogućnosti za povezivanje. Ono što njega konkretno odvaja od ostalih modela u ponudi je mala potrošnja energije i veoma povoljna cena zbog koje već nekoliko meseci uživa ogromnu popularnost u svetu. Osnovu mu čini 3LCD tehnologija koja u sprezi sa naprednim rešenjima za prelom pigmenata omogućava besprekoran prikaz (projekciju) boja i zavidnu detaljnost i to čak i u situacijama jačeg dnevnog osvetljenja.
Kako je reč o kompaktnom projektoru isti se veoma brzo i lako montira bilo na zidne ili stone nosače i za svega par minuta je spreman za rad. Sve što je potrebno da se odradi nakon povezivanja je da se EB-W22 pravilno setuje, mada i za to postoji automatska opcija u okviru OSD-ja. Kada smo već pomenuli OSD da kažemo da je isti maksimalno komforno odrađen, tj. sve opcije su raspoređene tako da korisniku budu na dohvat ruke. Grafičko okruženje je odlično, a ono što je posebno važno da se odlično razume sa svim aktuelnim desktop i mobilnim platformama.
Zahvaljujući ugrađenom LAN adapteru EB-W22 je vrlo lako moguće deliti u mreži, što je jako važno kod kancelarijske upotrebe i primene u velikim amfiteatrima. Velika prednost mu je i što ima mogućnost za integraciju Wireless modula, ali i ekstra povoljna cena (za kvalitet koji nudi), zbog koje je u ovom momentu apsolutni Best Buy na tržištu.
Cena (sa PDV-om): 80.510 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!