O  Kerastase linijama ste sigurno već čitali, ali sada vam donosimo utiske o maski iz Chronologiste linije, najluksuznije Kerastase linije ikada.

Posle upotrebe ove maske rezultati se vide odmah. Prvo što ćete primetiti je to da vam kosa izgleda kao da ste proveli sate u frizerskom salonu. Kosa je sjajna, puna volumena i lepo oblikovana. Neće vam biti potrebno  dodatno stilizovanje! Maska hidrira, ne otežava kosu i daje joj sjaj.
Još bolje efekte ćete imate ako uradite ceo Chronologiste postupak. Uživaćete u luksuzu formule, svetlucavih zlatnih čestica i divnog mirisa koji je bolji čak i od najboljih parfema. Kada tome još dodate i parfem iz iste linije, imaćete utisak da ste upravo sišle sa crvenog tepiha!
Ako ste volite Kerastase negu za kosu, ova linija će vas ostaviti bez teksta. Ako je još niste probale, trk da je kupite! Sa ovom maskom dobijate odličnu negu, lep volumen, sjaj i mekoću. Probudiće vam osećaj luksuza.
Discipline linija će vam dati veću glatkoću i lepršavost, ali Chronologiste pruža kosi osećaj kakav do sada još niste iskusili. Vaša kosa će imati oblik i još bolji volumen. Za izuzetnu negu potražite Elixir liniju, iako i Chronologiste ipak dubinski neguje. Doduše, teško je upoređivati Kerastase linije jer svaki put i sami sebe nadmaše. Svakako, koju god da izaberete nećete pogrešiti.