Monday, December 4, 2023
HomeBlueArt Show"Meridine sportske igre" 1. septembra na Naxi plaži

"Meridine sportske igre" 1. septembra na Naxi plaži

Povodom premijere filma “Hrabra Merida“, Naxi radio i Taramount film organizuju takmičenje pod nazivom “MERIDINE SPORTSKE IGRE“!
Naxi radio i Taramount film pozivaju sve zainteresovane da se prijave za takmičenje i osvoje karte, poklon pakete iz filma „Hrabra Merida“ i poklon pakete Naxi radija.
Potrebno je da u periodu od ponedeljka 20. avgusta do četvrtka 30. avgusta, pozovete Naxi radio na telefon 318 65 16 i prijavite se za takmičenje koje će se održati 1. septembra na Naxi plaži sa početkom od 17h.
Prijavljeni će se takmičiti u 3 discipline: streličarstvu, bacanju „kamena“ s ramena i vrtenju hulahopa i time dobiti priliku da među prvima pogledaju najnoviji Piksarov hit sa svojom ekipom!
Stručni žiri će na licu mesta ocenjivati uspešnost u sportskim igrama.
Prema broju osvojenih poena, prvo mesto biće nagrađeno sa 10 karata za film „Hrabra Merida“, drugo mesto osvaja 6 karata, a treće mesto 4 karte. Takmičari koji zauzmu mesta od 4. do 18. osvojiće po dve karte za film.
Prva tri mesta dobijaju i poklon pakete sa promotivnim materijalima iz filma i poklon pakete koje je za njih obezbedio Naxi radio.
Budite hrabri! Dođite na Meridine sportske igre!
Dobra zabava je zagarantovana!
Merida je odlična streličarka i plahovita ćerka kralja Fergusa (Bili Konoli/Nenad Ćirić Ćira) i kraljice Elinor (Ema Tomson/Vesna Stanković). Odlučna u tome da sama kroji svoj život, Merida će se oglušiti o drevni običaj koga bučni lordovi smatraju svetinjom: ogromni lord Mekgafin (Kevin Mekid/Branislav Platiša), nabusiti lord Mekintoš (Kreg Ferguson/Dragan Vujić Vujke) i svadljivi lord Dingval (Robi Koltrejn/Slobodan Beštić). Meridini postupci će nenamerno pokrenuti haos i ljutnju u kraljevstvu, a kad bude potražila pomoć od ekscentrične mudre žene (Džuli Volters/Gorica Popović), ostvariće joj se zlosrećna želja. Opasnost koja sledi primoraće Meridu da otkrije značenje prave hrabrosti kako bi poništila strašnu kletvu pre nego što bude prekasno.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!