Thursday, July 18, 2024
HomeBlueMiš za prezentacije

Miš za prezentacije

U svetu pokazivačkih uređaja stalno se nešto dešava i gotovo svakog dana se lansira neki zanimljiv uređaj koji svojim visokim radnim karakteristikama i neobičnim mogućnostima otvori vrata novoj dimenziji korišćenja računara. Poslednjih meseci to je uradio Microsoft sa svojim Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 koji je ujedno i miš i prezenter. Mi smo se malo poigrali sa njim i evo kakvi su naši utisci.

Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 izgledom podseća na mali kosmički brod i napravljen je od veoma kvalitetne plastike koja je sa strane obložena gumom radi manjeg znojenja ruku. Iako ne koristi neki naročito jak senzor (laserski od 1000 dpi) savršeno se kreće po svim vrstama podloga uključujući čak i one drvene i veoma hrapave.

U ruci leži savršeno i ima odličan točkić koji nudi kretanje u sva četri pravca. Sva podešavanja miša mogu se uraditi preko pratećeg softvera (Intellipoint) koji nam je već godinama poznat, a koji u svojoj najnovijoj verziji donosi par veoma korisnih opcija i sjajno rešeno grafičko okruženje. Preko njega možete odraditi sva bitna setovanja miša, kao i pozivati opciju prezentera kada se ukaže potreba za tim.  Naravno to možete uraditi i preko klasičnog tastera smeštenog pored točkića.

Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 sa računarom komunicira preko Bluetooth veze i realno gledano jedina mana mu je što poprilično troši bateriju, pa tako imajte na umu da nije loše uvek imati dodatni par AAA baterija, kako ne bi na pola prezentacije morali da ih jurite. Cena mu nije ni premala, ni previsoka, ali kome treba jedan ovakav proizvod sigurni smo da cena neće biti presudan faktor za kupovinu, već funkcionalnost.

Cena (bez PDV-a): oko 6.000,00 dinara

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!