Friday, June 14, 2024
HomeBlueMnogo dobar flešić

Mnogo dobar flešić

Poslednjih godina primetna je povećana potražnja za minijaturnim fleš memorijama velikog kapaciteta i zavidnog stepena otpornosti. Transcend kao najveći proizvođač memorijskih modula na planeti u svojoj ponudi ima veliki broj ovakvih rešenja, koja u odnosu na slične konkurentske modele donose mnogo bolje performanse i mogućnost organizovanja fajlova pomoću potpuno besplatnog softvera. Mi vam u nastavku predstavljamo model JetFlash T3S sa kojim smo se družili ovih dana i koji upravo karakterišu sve prethodno navedene stavke.

JetFlash T3S je jednostavno diazjniran felsić minijaturnih dimenzija napravljen od izuzetno kvalitetne plastike otporne na sve vrste spoljnih uticaja (kiša, vetar, voda, zračenja…), kao i na padove i potrese. Izuzetno je tanak, ali i veoma brz, tako da sa njim u radu nećete morati dugo čekati na transfer velikih fajlova. Proizvodi se u kapacitetima od 4GB do 16GB i fino se uklapa uz sve vrste odevnih predmeta. Prvenstveno je namenjen poslovnim korisnici, ali u suštini cilja na sve potrošačke grupe.

Pored toga što je minijaturan JetFlash T3S je specifičan i po tome što može koristiti Elite softver za brzu i laku organizaciju fajlova, tako da ćete u svim prilikama znati gde su vam fajlovi uskladišteni na njemu. Isti možete potpuno besplatno preuzeti sa oficijalne stranice proizvođača. JetFlash T3S sa računarom komunicira preko USB 2.0 veze, što je i očekivano obzirom na cenovni rang u kom se nalazi. Flešić je već dostupan na našem tržištu.

Pravo rešenje za sve koji žele da brzo i lako prenesu velike količine informacija sa jedne na drugu lokaciju.

Cena (sa PDV-om): za model od 16GB – oko 2.200,00 dinara

Kontakt: PiN, www.pinsoft.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!