Saturday, July 20, 2024
HomeGreenModerni tuševi u ravni poda

Moderni tuševi u ravni poda

Da li ste znali da većina ljudi radije renovira kupatilo nego druge delove kuće? Razlog tome je što lepo i uredno kupatilo pruža osećaj opustanja i zadovoljstva. U kupatilu brinemo o ličnoj higijeni, ali pre svega uživamo i neophodno je da je ono moderno opremljeno kako bismo imali sopstveni relaks centar.

Poznate su legende o carskim kupatilima i velikom značaju koji su vladari pridavali obredima kupanja i nezi tela. Stari Grci su verovali da tuširanje rezultira fizičkim i duhovnim pročišćenjem i gradili su javna kupatila i tuševe u okviru kompleksa za gimnastiku s namenom za relaksaciju i ličnu higijenu. Ova kupatila datiraju iz doba pre nove ere a njihov primer gradnje kupatila sledili su brojni narodi.

Današnja evropska istraživanja pokazala su da većina domaćinstava ima srednje veliko ili malo kupatilo što dovodi do problema pri rasporedu elemenata. Najbolje rešenje je u pravilnom odabiru elemenata što najčešće znači da kadu treba zameniti tušem. Geberit nudi moderne tuševe u ravni poda koji zapravo nemaju tuš kadu i predstvljaju ekskluzivan novitet. Kupatilo sa tušem u ravni poda atraktivniji je od malih tuš kabina. Posebna pogodnost tuševa bez praga je u tome što je znatno pogodniji za starije osobe. Takođe, ovo rešenje olakšava proces odvoda vode tokom tuširanja.

Geberit je upotrebio još jednom recept inovacije, dizajna i kvaliteta, ujedinio ih i stvorio sklad izgleda i funkcionalnosti. Uniflex podni sifoni, Uniflex tuš kanali i zidni sifon, su tri rešenja koja dokazuju Geberitovu ideju usklađenosti dizajna, inovacije i kvaliteta. Sva tri elementa se nalaze na nivou poda i time dodatno ističu neprimetnost i dizajn.

Brzina instalacije kod tuševa u ravni poda je povećana, kao i sigurnost instalacije, pošto su svi elementi usklađeni do maksimuma i time je olakšana čitava instalacija. Svi tuš elementi su spojeni i sjajno uklopljeni i sprečavaju olako odvajanje elemenata, osiguravaju nepropusnost i sigurnost u instalaciji i garantuju dugotrajnu upotrebu. Geberit tuševi u ravni poda su kreirani  tako da ih je lako očistiti i održati njihovu funkcionalnost i sjaj.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Kod prijatelja sam videla tus kadu u ravni poda, tamno sive boje kao i sam pod sa teksturom kamena. Odvodni slivnik je takodje ugradjen u nivo poda u vidu skoro neprimetne inox resetke. Ova resenja izgledaju fenomenalno i jako se lako odrzavaju, mada izvodjenje mora da bude perfektno. Pozdrav, Mia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!