Thursday, June 20, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaMountain Music Fest za vikend na Divčibarama: DETALJNA SATNICA FESTIVALA PO DANIMA

Mountain Music Fest za vikend na Divčibarama: DETALJNA SATNICA FESTIVALA PO DANIMA

Mountain Music Fest, celodnevni planinsko-muzički festival održava se Divčibarama naredni
vikend, odnosno od 11. do 13. avgusta, a poznata je i detaljna satnica sva tri dana festivala.

Festivalske kapije se otvaraju u petak 11. avgusta u 17.00 časova, a pola sata nakon zvaničnog početka festivala na glavnoj bini nastupiće pop dvojac Dolores. U 18.45h na scenu stupa rok sastav Bjesovi, dok će od 20.15h posetioci imati prilike da slušaju Rundeka & Ekipu. Prvo veče MMF-a zatvoriće DJ MKDSL uz svoju Kluboslaviju, koju će ljubitelji jugoslovenskog evergrina i elektronskog zvuka na Main stejdžu slušati od 22.00h.

Drugog dana, u subotu 12. avgusta muzički program počinje od 12.00h, kada će Vinyl stejdžu ploče vrteti Kostur. Na dva sata smenjivaće se DJ-jevi Shone, Dirty Harry, Chvare i Mashala, a ova elektronska bina se zatvara nastupom DJ Shomii-ja, koji će puštati muziku od 22.00 do ponoći.

Za dobru zabavu i još bolju muziku ispred glavne bine drugog dana zaduženi su Rambo Amadeus od 17.00h, a potom i KKN od 18.30h. Od 20.00h nastupaće mostarski bend Zoster, zatim od 21.30h hip-hop dvojac Prti Bee Gee, dok će drugi dan festivala pank-rok zvukom zatvoriti Goblini od 23.00h.
Najmlađa bina – Breza stage, 12. avgusta ugostiće Funkier Project od 13.00h, potom Milovana i prijatelje od 15.00h, dok će ekipa DJ-eva iz Beograda, Nevena Jeremić i Luton & Šćepine vragolije zatvoriti ovu binu naizmeničnim nastupima od 19.00h do 21.00h.
MMF Afterday, odnosno nedelja 13. avgust rezervisana je za opuštanje uz jugoslovenske hitove i Peđu Radovića počev od 12.00, nakon čega će nastupom od 15.00 festival zatvoriti Velle.


Svim posetiocima Mountain Music Festa su, kao i svake godine dostupni brojni sadržaji –
avanturistički, sportski, kreativni, naučni. Satnica za sadržaje poput Avantura park, Zipline-a, panoramske vožnje žičarom, zatim kreativnih i edukativnih radionice, radionica plesa i joge, možete pogledati na slici, kao i na veb-sajtu mmf.rs.
Podsećamo, za sve posetioce koji nisu uspeli da organizuju smeštaj, MMF obebeđuje besplatan kamp, koji se nalazi u neposrednoj blizini festivalskih kapija.

Karte su prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs, a mogu se kupiti i na ulazu na festival. Kao i svih prethodnih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Sve dodatne informacije o Mountain Music Festu možete naći na profilima na društvenim
mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!