Friday, July 19, 2024
HomeBlueMulti mališan!

Multi mališan!

Multifunskcijski uređaji su postali nezamenjivi u kući i kancelariji i kao stvoreni su za obavljanje više radnji paralelno. Obično su dizajnirani da skeniraju, štampaju i kopiraju, a nisu retka ni rešenja koja poseduju fax, mada ova opcija je uglavnom rezervisana za rešenja namenjena poslovnim okruženjima i značajno zna da poskupi mašinu.

Mi vam u nastavku priče nećemo pričati o nekom skupom modelu koji može sve i svašta, već ćemo fokus staviti na jedan mali, izuzetno mali model, krajnje prihvatljive cene koji verovali ili ne nudi i potpuno bežičnu konektivnost.

Stylus SX235W kompanije EPSON predstavlja jedan od najmanjih inkjet MF uređaja na svetu. Dizajniran je tako da zauzme jako malo prostora na radnom stolu, a da u isto vreme kranjem korisniku ponudi maksimalan radni komfor.

Stylus SX235W integriše tri funkcije: kopiranje, skeniranje i štampanje, a njegova najjača strana krije se u prisustvu WiFi adaptera sa kojim možete ostvariti potpuno bežičnu interakciju sa najrazličitijim gedžetima (mobilni telefoni, PDA uređaji, tablet računari…), odnosno možete pokrenuti štampu direktno sa njih, bez posredstva PC-ja.

Osnovu ovog mališana čini prenosni mehanizam solidnih brzinskih karakteristika (30 mono ili 15 kolor otisaka) i veoma dobro rešen kontrolni panel, preko koga se može upravljati svim operacijama multifunkcionalca.

Kako smo mogli i da predpostavimo za kvalitet štampe se brine EPSON-ova Micro Piezo tehnologija i DURABrite Ultra ink mastila zahvaljujući kojima se postiže vrhunski prelom pigmenata i zavidna detaljnost. Upravo zbog toga Stylus SX235W je pogodan kako za print tekstualnih i grafičkih dokumenata, tako i za povremenu štampu fotosa.

Jedini (uslovno rečeno nedostatak ovog MF uređaja je skroman kapacitet ulazno-izlaznog bloka (100 listova), međutim to je bila neminovnost kako bi se dobilo na malim dimenzijama mašine. Jesmo li mi rekli da je cena Stylus SX235W fantastično povoljna? Nismo, kažete? Ako je tako onda se ispravimo – pogledajte ispod :).

Cena (sa PDV-om): 5.906,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Stylus SX440W kompanije EPSON predstavlja jedan od najmanjih inkjet MF uređaja na svetu. Dizajniran je tako da zauzme jako malo prostora na radnom stolu, a da u isto vreme kranjem korisniku ponudi maksimalan radni komfor.
    Posnosni sam vlasnik tog modela nakon što sam na servisu tri puta servisirao dotični model u članku, ako neko želi kvalitetan model preporucam gore navedeni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!