Saturday, June 22, 2024
HomeBlueMultifunkcionalac po meri džepa

Multifunkcionalac po meri džepa

Multifunkcijski uređaji bazirani na laserskoj tehnologiji su sve traženija roba kako u svetu, tako i kod nas i što je najinteresantnije cenovno nisu više mnogo skuplji od vrhunskih inkjet MF rešenja. Epson kao jedan od vodećih proizvođača štamparskih mašina na godišnjem nivou predstavi veliki broj multifunkcionalaca čija je osnova upravo laserski otisak. Nama je za oko zapao jedan ultra povoljan model koji može biti sjajan izbor kako za manje kancelarije tako i za kućnu primenu.

AcuLaser CX16NF je jedan od najpovoljnijih kolor MF uređaja koji se mogu kupiti kod nas, ali svojim radnim karakteristikama daleko je od nekog osnovnog modela. To namerno kažemo pošto ovaj model objedinjuje sve funkcije jednog profi rešenja. Tu su printer, skner, kopir, fax i verovali ili ne ADF. Mono otiske štampa brzinom od 20 otisaka u minuti, dok je broj realizovanih kolor otisaka 4 puta manji, tj. možete računati na 5 odštampanih stranica u istom vremenskom intervalu. To isto važi i za kopir blok, dok je skener u rangu prosečnih.

Kvalitet štampe je na veoma visokom nivou, naročito kada govorimo o tekstualnim i grafičkim dokumentima, dok je print fotografija ipak osetno lošiji u poređenju sa Epson inkjet PX foto mašinama, što je i bilo za očekivati obzirom da AcuLaser CX16NF operiše po CMYK konceptu, a svi PX multifunkcionalci imaju po šest kertridža na raspolaganju. ADF sa druge strane perfektno obavlja svoju funkciju, a to isto važi i za fax blok. Ulazno-izlazni blok je komforno rešen, a mašina raspolaže i mrežnim priključkom, pa otuda N u oznaci modela.

Male dimenzije, visok stepen iskorišćenja tonera i odlično optimizovane operacije su nešto što AcuLaser CX16NF čine posebnom mašinom, posebnom u svakom smislu, bar u klasi u kojoj se nalazi. Ekstra povoljna cena je svakako razlog više da ozbiljno razmislite o njemu! Mi jesmo i već je u našem vlasništvu J.

Cena (sa PDV-om): 26.999,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!