Sunday, April 21, 2024
HomeBlueMultipraktični ruter

Multipraktični ruter

Uvek kada se pomene kompanija D-Link prvo što nam prođe kroz glavu jesu fantastični ruteri, moćni PowerLine adapteri i uopšte sjajna mrežna oprema namenjena kako kućnim, tako i najrazličitijim poslovnim okruženjima. Moderan dizajn, vrhunska izrada i sasvim korektne cene, glavni su aduti svih D-Link-ovih proizvoda, a iz aktuelnog portfolia trenutno se izdvaja jedan wireless N ruter čija je oznaka DIR-645. Pomenti spaja moderan dizajn sa nekoliko sjajnih tehnologija, a o koliko moćnom ruteru je reč saznaćete u nastavku priče…

Kao što smo napomenuli DIR-645 ruter prati pomalo neobičan, ali veoma moderan dizajn u vidu tube, što znači da će se fantastično uklopiti u apsolutno svakakva okruženje. Izrada je na najvišem mogućem nivou, što isto možemo reći i za izbor ugrađenih komponenti.

Ipak, posebnost ovog modela se ne krije samo u sjajnoj izradi i vrhunskoj elektronici, već i u SmartBeam tehnologiji, koja prati jačinu signala svih WiFi uređaja u blizini i prilagođava im se kako bi se ostvarile maksimalne brzine transfera i došlo do najboljeg kvaliteta signala. Sa svojih 6 integrisanih (takozvanih pametnih) antena koje su sastavni deo SmartBeam tehnologije, DIR-645 garantuje odličnu brzinu za sve uređaje u okolini, kao i prioritetizaciju saobraća, kako ne bi dolazilo do prekida Skype sesija ili lag-a prilikom igranja on-line igara. Ovo puno može značiti manjim radnim okruženjima gde po nekoliko ljudi aktivo može učestvovati u video sesijama.

Od ostalih bitnih pojedinosti treba istaći da DIR-645 nudi punu DLNA podršku za deljenje multimedijalnih sadržaja, kao i SharePort tehnologiju, putem koje se na mrežu mogu povezati USB uređaji kao što su eksterni diskovi, digitalne kamere i štampači. Za kraj da kažemo još da DIR-645 poseduje gigabitne LAN portove, podržava WPS i da je rađen u D-Link Green tehnologiji. IPv6 ready status se kod ovako moćnog rešenja podrazumeva. U poređenju sa konkuretntskim rešenjima na tržištu DIR-645 odskače i po pitanju kvaliteta i u pogledu cene, koja je kao što vidite sasvim korektna.
Cena (sa PDV-om): oko 9.000,00 dinara
Kontakt: http://www.dlinkadria.eu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!