Monday, February 26, 2024
HomeBlueNapajanje za gejmere i entuzijaste - Chieftec GDP-750C

Napajanje za gejmere i entuzijaste – Chieftec GDP-750C


Chieftec u svojoj ponudi pored povoljnih kućišta i napajanja ima i ultimativne familije izvora među kojima se trenutno posebno izdvaja ona sa sufiksom GDP! U nekoliko navrata do sada ova porodica je bila nagrađivana brojnim prizanjima za pouzdan rad i vrhunski kvalitet izrade, a od nedavno je osvežena novim rešenjima. Od noviteta koji se nude trenutno nama se kao BestBuy izbor čini napajanje oznake GDP-750C koje smo imali prilike i da testiramo u proteklih par nedelja.
Radi se o izuzetno moćnom napajanju snage 750W koje je u stanju da pogura aposlutno svaku kombinaciju hardvera – uključujući i PC mašine sa NVIDIA SLI i AMD CorssFire X gričkim podisistemima. Izrada je vrhunska, a upotrebljena je elektronika najboljeg kvaliteta koja garantuje visoke radne karakteristike. GDP-750C podržava sve najnovije sisteme zaštita (Over-voltage, Over-current, Over-load, Over-temperature, Short-circuit, Under-voltage…) i nudi maksimalnu energetsku efikasnost zbog čega i nosi najprestižnije svetske oznake za energetsku potrošnju. Na sebi ima veliki ventilator koji hladi njegove komponente, ali je isti u radu poprilično tih, tako da sa ovim modelom dobijate potpuno mirno okruženje.
Chieftec GDP-750C napajanje je modularnog tipa, što znači da koristite samo one kablove koji vam zaista trebaju, a ostale aktivirate po potrobi. Na taj način smanjuje se šuma kablova u kućištu i dobija na boljoj provetrenosti oko core komponenti i uopšte kompletno ugrađenog hardvera.
Suma sumarum GDP-750C je jedno vrhunsko napajanje koje pruža odlične radne performanse i visok nivo energetske efikasnosti zbog čega smo potpuno sigurni da u ovom momentu u svojoj klasi nema adekvatnu konkurenciju. Cena ovog napajanja za sada nije poznata, ali kako smo uspeli da saznamo očekuje se da bude umerena tj. prihvatljiva za širi krug kupaca. Ako ste pravi gejmer u srcu ili razmišljate o sklapanju snažnog računara obavezno razmislite o ovom napajanju.
Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!