Wednesday, April 17, 2024
HomeRedLjubav & SeksNaučno potvrđeni recepti za privlačnost

Naučno potvrđeni recepti za privlačnost

Da, zaista postoje neki “recepti” uz pomoć kojih možete lakše da oborite s nogu momka koji vam se svideo…
Obucite crvenu haljinu

  • Ako želite da vas muški rod primeti, obuciite crvenu haljinu – naime, naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u haljini bilo koje druge boje.

Smejte se

  • Američki naučnici su dokazali da osmeh pozitivno deluje na partnera odnosno na deo njegovog mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Osim toga, smeh je zaista lek – između ostalog i za ljubav! Dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smeju njihovim šalama, za razliku od onih koje su ravnodušne.

Mazni glas

  • Muškarci su osetljivi na boju ženskog glasa. Ako imate piskutav ili mazno-zavodljiv glas (poput Merilin Monro), momci će to vrlo brzo primetiti.

Suze su zabranjene

  • Žene koje se svako malo rasplaču, nisu posebno privlačne muškarcima. Dakle, veče na kauču uz srceparajuće ljubavne limunade provedite s prijateljicama. S dečkom radije (stisnite zube) i pogledajte neki napeti triler ili akcioni film.

Ne stidite se oblina

  • Vaš dragi sigurno neće primetiti (niti vam zameriti) ona tri kilograma viška kojih toliko želite da se rešite, pa u zadnje vreme tražite da ugasi svetlo. Većina muškaraca više voli žene s pravim oblinama, a ne mršavice.

 
Izvor: B92

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!