Monday, December 4, 2023
HomeUrban vodičDešavanjaNikola Vranjković najavljuje dva različita koncerta u klubu Fest

Nikola Vranjković najavljuje dva različita koncerta u klubu Fest

Beogradski kantautor Nikola Vranjković održaće dva koncerta u zemunskom klubu Fest, u petak 13. maja i u subotu, 14. maja od 21 sat.

 

Posle godinu dana Nikola Vranjković vraća se na scenu poznatog zemunskog kluba i za ove nastupe najavljuje nešto posebno.

 

Odsviraćemo dva prilicno različita koncerta, s obzirom na broj pesama koje trenutno izvodimo. Svakako će koncerti trajati oko tri sata“ kaže Nikola i dodaje: „Uskoro nam izlazi i EP pod nazivom ’Teorija Zabave’ i ovo će biti prilika da se svi lepo zabavimo uz zabavnu muziku koju naš orkestar sa ljubavlju izvodi“  

 

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out. Njegov prvi samostalni album “Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. godine, a posle raspada matičnog benda objavio je mini album “Bremeplov” (2014) i dvostruki album “Veronautika” u novembru 2017.

Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina. Album Nikola Vranjković dobio je i nagradu “Strune od svetla” koja se  dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Krajem 2020. godine objavio je trostruki live album „Biološki minimum” (Multimedia Music), snimljen uživo u decembru 2019. godine, na koncertu u Kombank dvorani. U martu ove godine objavio je i vide spot za pesmu „Kad tuga povedi bes“, u kojoj se kao specijalni gost na gitari pojavljuje gitarista Galije – Dragutin Guta Jakovljević.

 

Ulaznice za koncerte u prodaji su u klubu Fest (radnim danima od 12 do 20h i vikendom od 19 do 01h) po ceni od 1200 RSD. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će se prodavati po ceni od 1400 RSD.

 

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/721491108868877

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!