Mon Guerlain parfem stvoren je za one snažne žene kojima se divimo. Među njima je i svakako sjajna glumica, filmska rediteljka, specijaln ambasador agencije UN za izbeglice i koosnivač inicijative za prevenciju seksualnog zlostavljanja.

Partnerstvo između Anđeline i brenda Guerlain započelo je u Kambodži, u decembru 2015., gde je ona režirala svoj film First They Killed My Father. S Guerlainom se susrela još davno, u detinjstvu kada je njena majka koristila je puder ovog brenda. Sav profit od Guerlain kampanje Anđelina donirala je u dobrotvorne svrhe.
Mon Guerlain je mirisna nota koja ostavlja utisak. Parfem koji predstavlja ostvarenu, moćnu, božanski i vanvremenski lepu ženu koja u savremenom dobu, koja je uspešna i suvereno vlada na svim poljima.

 
Za lansiranje novog parfema za žene – Mon Guerlain, Guerlain je poznatu quadrilobe bočicu (1908) redizajnirao i učinio modernijom postavljajući na nju raspršivač. Vrat bočice ukrašen je filigranskom reljefnom zlatnom trakom. Bočica je nema etiketu kako bi se mogla gravirati, pa je na taj način može biti dodatno personalizovana. Naziv brenda nalazi se na dnu, sa reljefnim otiskom.