Monday, February 26, 2024
HomeBlueNova HP PC i rešenja za štampu za mala i srednja preduzeća

Nova HP PC i rešenja za štampu za mala i srednja preduzeća

HP je predstavio nove proizvode, tehnologije i alatke dizajnirane tako da pomognu malim i srednjim preduzećima (MSP) da povećaju produktivnost i poboljšaju povezivanje.  
Kada je u pitanju nabavka IT opreme, mnoga mala i srednja preduzeća pokušavaju da zadovolje svoje potrebe tako što balansiraju između performansi, kvaliteta i dizajna uređaja. Svestan ove činjenice, HP pomaže MSP sektoru da uspostavi ovu ravnotežu uz vrhunske notebook računare najnovijeg dizajna i karakteristika, i pouzdana rešenja za štampanje koja se lako integrišu u poslovno okruženje. Pored toga, HP-ova ponuda je dizajnirana tako da se uklapa u budžete MSP sektora, a istovremeno pruža veći fokus na produktivnost i upravljivost.
Novi HP uređaji namenjeni MSP sektoru uključuju:

 • HP ProBook 400 serija poslovnih notebook računara koji nude elegantan dizajn, dug vek baterije, izdržljivost i poslovne bezbednosne funkcije koje ispunjavaju zahteve korisnika.
 • HP 200 serija poslovnih notebook računara koji nude osnovne multimedijalne alate i opcije povezivanja kod kuće i u kancelariji.
 • HP Scanjet Sheet-feed skener, HP LaserJet i HP Officejet štampači koji pomažu preduzećima da proaktivno upravljaju štampanjem, skeniranjem i kopiranjem dokumenata kako bi uštedeli vreme i novac.

„Naši MSP korisnici često imaju višestruke uloge u okviru svoje organizacije – od menadžera, preko računovođa do IT sektora – i oni zahtevaju fleksibilne alatke vrhunskih performansi kako bi ostvarili sve svoje poslovne obaveze“, kaže Ralf Groh, direktor komercijalnog marketinga grupe za štampu i personalne sisteme, HP EMEA. “HP je fokusiran na to da ponudi tehnologije jednostavne za korišćenje, koje poboljšavaju performanse i osnažuju naše korisnike, ruše barijere produktivnosti upotrebom ultra mobilnih i moćnih rešenja.”
HP ProBook 400serija: dokazan kvalitet i izdržljivost uz moderan dizajn
HP ProBook 400 seriju laptopova čine četiri pouzdana modela namenjena MSP korisnicima koji vode računa o troškovima, žele da „rade pametnije”, ali ne i da prave kompromis oko dizajna uređaja. U ponudi su modeli sa ekranima dijagonala 17,3 inča (44cm), 15,6 inča (40cm) i 13,3 inča (33,8cm), moćnim Intel i AMD procesorima, a koji su do 36% tanji i 18% lakši od prethodne generacije ovih uređaja. Takođe ovi modeli upakovani su u „meteorit sivo“ kućište sa aluminijumskim detaljima, u skladu su sa novim HP-ovim dizajnom, koji kreira jedinstven vizuelni identitet i korisničko iskustvo u kompletnom portfoliju HP računara i štampača.
HP ProBook 400 serija laptopova uticaće pozitivno na rad MSP-a preko brzih Solid State diskova (SSD) koji omogućavaju dugotrajnu produktivnost, opcija za povezivanje koje uključuju 4G WWAN, kao i uz sigurnosno rešenje HP Client Security. Dodatno, laptopovi stižu sa preinstaliranim Skype klijentom i imaju kvalitetno DTS Sound+ rešenje za audio i video konferencije vrhunskog kvaliteta.
HP 200 serija: osnovna mobilnost, sa svim opcijama i cenom koja odgovara MSP sektoru
Napravljeni za mala i srednja preduzeća, modeli iz HP 200 serije poslovnih laptopova imaju ekran veličine 15,6 inča (39,6cm), niz mogućnosti za bežično povezivanje i moćne Intel i AMD procesore. Jednostavnog su dizajna koji omogućava lako kreiranje sadržaja kao i korišćenje na poslu i kod kuće, dok izdržljivo kućište štiti laptop od oštećenja, bez obzira gde se koristi.
Od obuke do komercijalnih prezentacija, HP-ovi laptopovi iz serije 200 pružaju kvalitetno multimedijalno iskustvo zahvaljujući preinstaliranom softveru i karakteristikama. Korisnici mogu povezati laptop sa većim HD ekranima preko HDMI porta, dok Altec Lansing zvučnici pružaju izuzetan doživljaj audio reprodukcije.
HP rešenja za štampanje, skeniranje i kopiranje povećaju produktivnost i smanjuju troškove
Nova HP-ova rešenja za štampanje, skeniranje i kopiranje kombinuju efikasnost i jednostavnost upotrebe sa vrednošću samog uređaja i na taj način omogućavaju poslovnim korisnicima da naprave, sačuvaju i imaju pristup visokokvalitetnom sadržaju u najkraćem mogućem roku.
Novi modeli uključuju:

 • HP LaserJet Pro multifinkcijski štampač (MFP) M521 serija nudi brze i pouzdane mogućnosti štampanja, skeniranja i kopiranja kako bi pomogao preduzećima da brzo ispune zahteve potrošača i tržišta. Takođe, potrošači mogu jednostavno štampati materijale na ovim MFP uređajima i dok su u pokretu preko pametnih telefona ili tableta zahvaljujući HP ePrint, AirPrint i DirectPrint rešenjima.
 • HP LaserJet Enterprise M725, novi proizvod iz klase uređaja namenjenih kompanijama, nudi sigurno štampanje većeg obima na papirima različitih veličina (do A3 formata), kao i mogućnost skeniranja i kopiranja, po niskoj nabavnoj ceni.
 • HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed skener je namenjen preduzećima kojima je potreban jednostavan i intuitivan uređaj koji zauzima malo prostora. Ovaj kompaktni, inteligentni skener pravi čiste i jasne skenove kako bi poslovni procesi bili što efikasniji.
 • HP Officejet Pro 251dw štampač i HP Officejet Pro 276dw MFP nude profesionalnu štampu uz do 50 posto nižu cenu štampe po stranici od laserskih štampača i mogu biti lako integrisani u postojeću IT infrastrukturu kroz napredna upravljačka i procesna rešenja.
 • HP Officejet 7610 e-All-in-One uređaj širokog formata pomaže poslovnim korisnicima da po pristupačnoj ceni izvrše kompletnu štampu unutar firme.

Dostupnost

 • Očekuje se da HP ProBook 400 serija i HP 200 serija poslovnih laptopova bude dostupna širom EMEA regiona u maju 2013. godine. Cena HP Probook 400 serije počinje od 399 evra. Cena HP 200 modela počinje od 299 evra.
 • HP LaserJet Pro MFP M521 serija, HP LaserJet Enterprise M725 i HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed skener su već sad dostupni širom sveta.
 • HP Officejet Pro 251dw štampač i HP Officejet Pro 276dw MFP su već sad dostupni širom EMEA regiona, a HP OfficeJet 7610 e-All-in-One uređaj širokog formata će biti na raspolaganju korisnicima od avgusta 2013. godine.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!