Sunday, April 21, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaNova unapređena head&shoulders kolekcija protiv peruti

Nova unapređena head&shoulders kolekcija protiv peruti

“Tajni sastojak za savršeno tuširanje je miris” kako tvrdi head&shoulders, lansiranjem nove kolekcije proizvoda sa pojačanim doživljajem mirisa i novim dizajnom bočice, na specijalnom događaju u prelepom i opuštajućem ambijentu Spa centra “5 elements Spa” u hotelu Life Design. Ovaj jedinstveni događaj izmamio je osmehe na lica prisutnih gostiju uz nove očaravajuće mirise head&shoulders Scent Burst inovacije. Čulo mirisa direktno je povezano sa delovima mozga koji su odgovorni za emocije i dugoročno pamćenje, kažu P&G parfimeri stvorivši novu generaciju mirisa za h&s koja donosi očaravajuću eksploziju aroma i poseban doživljaj tuširanja. Nova tehnologija mirisa dolazi zajedno sa redizajniranom bočicom šampona.

Ove inovacije medijima su predstavile Dragana Bačanek –  životni trener, učiteljica meditacije koja praktikuje energetske tretmane i daje duhovne savete i prim. dr Gorana Isailovic,  dermatolog, na specijalnom događaju održanom u spa centru “5 ellements Spa”  u hotelu Life design.

U razgovoru sa gostima događaja, zivotni trener, Dragana, kombinovala je znanja koje je stekla u oblastima duhovnih tretmana, tretmana poboljšanja nivoa energije u organizmu i životnog optimizma. Dragana je pristupila svim gostima intuitivno, ostvarivši na taj način harmoniju sa njima i razumevanje za njihove trenutne potrebe, objasnivši im kako mogu da postignu harmoniju korišćenjem h&s proizvoda sa pojačanim  mirisom.
Dragana: “Tuširanje može imati veliki uticaj na ostatak vašeg dana. Na samom početku dana, ono može odrediti šta će nam dan doneti. Ali ono što dobro tuširanje pretvara u odlično tuširanje je osećaj koji donose mirisi.”
Prim. dr Gorana Isailović, dermatolog, istakla je koliko je značajno da skalp bude u savršenom stanju, bez peruti i da kosa uvek treba da izgleda i bude potpuno hidrirana i meka, glatka i povrh svega lakša za negu.

NOVA head&shoulders unapređena kolekcija takođe odiše izvanrednim, osvežavajućim i osnažujućim novorazvijenim mirisom. Scent Boost Tehnologija okružuje vas neverovatnim visokokvalitetnim mirisima tokom tuširanja koji utiču na raspoloženje. Povezana je sa veoma osvežavajućim crtama mirisa koje stvaraju mirisni doživljaj koji se može iskusiti samo uz novi head&shoulders.

Kosa koja sjajno izgleda i predivno miriše u kratkom roku; novi h&s će vam sa sigurnošću obezbediti osveženje i užitak svaki put kada ga koristite. NOVA head&shoulders 2u1 kolekcija skrojena je da ukloni sve faktore nečistoće sa kose i skalpa uključujući i nagomilavanje masnoće, prašinu, znoj i ostatke sredstava za oblikovanje kose pomoću sofisticirane mešavine prečišćujuih čestica. Ova mešavina garantuje temeljno čišćenje kose uz samo jedno pranje čineći vašu kosu i skalp svežim istog trenutka. Više od 50% ljudi širom sveta ima problem s peruti. head&shoulders ZPT tehnologija, koju je ovaj brend predstavio pre 50 godina usavršena je tokom decenija primene kako bi obezbedila da kosa bude čak i do 100% oslobođena od peruti već nakon prvog pranja. Kao rezultat, kosa izgleda lepo i skalp je zdrav. Mešavina sastojaka za negu, osnaživanje i miris kose u ovoj novoj 2u1 kolekciji prilagođena je da obezbedi zaštitu za svaku vlas kose, u isto vreme čineći da svaki njen pramen izgleda baš onako kako vi želite, od trenutka kada napustite tuš kosa je spremna za oblikovanje. Bilo da želite da vaša kosa izgleda razbarušeno, uredno isfenirano, uvijeno ili poptuno savršeno, svoj željeni izgled najlakše i najbrže ćete postići i održavati korišćenjem head&shoulders šampona.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!