Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueArt ShowNovi film o Džastinu Biberu stiže u domaće bioskope

Novi film o Džastinu Biberu stiže u domaće bioskope

Premijera dugoočekivanog dokumentarnog filma o Džastinu Biberu, megapopularnoj muzičkoj zvezdi iz Kanade, „Justin Bieber’s Believe“ odrzace se u okviru Teens night događaja 22. januara od 19h u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza.

Justin Bieber’s BELIEVE je konačno stigao! Ovaj neverovatni film će vam dati intiman pogled na turneju Believe, Džastina Bibera, rasprodatu širom sveta. Ne samo da ćete biti u prilici da doživite vizuelni spektakl uz koncertne snimke Džastinovih najvećih hitova, već ćete dobiti i specijalnu priliku da zavirite u bekstejdž i posvedočite kako je organizovana i sprovedena cela turneja. Film nudi i ekskluzivan pogled na Džastinov život van scene. Pratite Džastinov put od gubitnika koji je sanjao da svira na Madison Square Garden-u, do najveće pop zvezde, koja je postao danas.

Ovaj film je režirao Džon Ču, koji je režirao i prvi Džastinov dokumentarni film “Never Say Never”, a koji nažalost nije bio prikazivan u našoj zemlji. Svi obožavaoci Džastina Bibera, takozvani Belieberi, su učestvovali u velikoj kampanji koja je zaživela na društvenim mrežama, gde su glasanjem pokušali da izbore prikazivanje filma u svojoj zemlji.

Sve posetioce Teens night-a u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza očekuje poklon HEJ! magazin.

Karte za Teens night i premijeru filma „Believe“ su već u prodaji! Više informacija na sajtu www.cineplexx.rs

Previous article
Next article
UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!