Monday, May 20, 2024
HomeBlueArt ShowNovi plakat 18. Festivala autorskog filma

Novi plakat 18. Festivala autorskog filma

Vizuelni identitet 18. Festivala autorskog filma, koji se ove godine održava od 28. novembra do 5. decembra u Beogradu, inspirisan je snagom, neprestanom borbom za nezavisnost i autentični izraz, kao i borbom protiv prosečnosti.
Plakat i celokupni vizuelni identitet ovog izdanja festivala kreirala je agencija „McCann Beograd“, čiji je ovo pro bono projekat.
18. FAF održaće se u Domu omladine Beograda, Dvorani Kulturnog centra Beograda, bioskopima „Fontana“, „Cineplexx Delta City“, „Multiplex Kolosej“, Muzeju Jugoslovenske kinoteke, kao i bioskopu Doma kulture Studentski grad.
U glavnom programu festivala nalazi se 19 ostvarenja, među kojima su dobitnici „Zlatnog lava“ u Veneciji i „Zlatnog medveda“ u Berlinu. U takmičarskoj selekciji za dodelu nagrade „Aleksandar Saša Petrović“,Gran prija festivala koji nosi ime prema jednom od naših najvećih filmskih autora, nalazi se 12 ostvarenja.
Deo festivala čini i 5 interesantnih pratećih programa.
Sve informacije o programu mogu se naći će se uskoro na sajtu festivala, na adresi www.faf.rs, a novosti možete pratiti i na Fejsbuk strani festivala.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!