Wednesday, July 17, 2024
HomeHumanost na deluNOVI SAD - 28 jul velika akcija dobrovoljnog davanja krvi na platou...

NOVI SAD – 28 jul velika akcija dobrovoljnog davanja krvi na platou SPENS-a

Mnoge operacije koje su odlagane zbog pandemije sada se realizuju i troši se ogromna količna krvi, dok je slab odziv dobrovoljnih davalaca….

Životi su ugroženi i to je veliki problem!!!! Sada imamo priliku da nešto uradimo….

Za 28. jul zakazana je velika akcija dobrovoljnog davanja krvi na platou SPENS-a. Transfuziomobil će tog dana biti između stadiona i restorana “Kafemat” od 13 do 18h. Očekuje se veliki broj simpatizera Voše i roditelje sa decom. Za najmlađe će biti postaviti goliće na platou, tako da će moći da igraju fudbal s volonterima Crvenog krsta dok roditelji doniraju krv.

Za ljude velikog srca, FK Vojvodina je obezbedila 200 karata za meč 29. jula, Vojvodina – Panevežis. Kafemat poklanja svim donorima krvi kafu, dok je Caribic napravio akciju za naše heroje, uz kupljeno parče pice gratis je Pepsi na točenje.

Zavod za transfuziju i Crveni krst Vojvodine poklanjaju standardni paket: sendvič, osveženje, čokoladu, krekere, majicu i šešir za ove letnje dane.

Podelite ovo dalje da što više ljudi vidi ovaj poziv! Hvala vam!

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!