Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt ShowNovi singl Emeli Sande najavljuje film "Trans"

Novi singl Emeli Sande najavljuje film "Trans"

Novi singl Emeli Sande je pesma “Here it comes”, koja najavljuje najnovije ostvarenje oskarovca Denija Bojla, film “Trans”. Muziku za ovaj psihološki triler komponovao je Rik Smit, član grupe “Underworld” a na albumu su se našla i druga poznata imena: Mobi, britanski sastav UNKLE, Kirsti Mekgi, a jednu od numera otpevala je i Rozario Doson, koja igra glavnu ulogu u filmu “Trans”.
Poslušajte singl “Here it comes” putem sledećeg linka:

Deni Bojl i Rik Smit imaju dugu istoriju saradnje, od kultnog filma “Trainspotting”, preko “Plaže” do impresivne ceremonije Otvaranja Olimpijskih igara 2012, na kojoj im se pridružila i Emeli Sande. Rik Smit se opredelio za ponovnu saradnju sa Emeli Sande jer je prepoznao vezu između muzike popularne pevačice i lika koji Rozario Doson igra u filmu “Trans”. –
“Emeli me je zaista oduševila kada smo zajedno radili Olimpijske igre. Ona je veoma talentovana i prizemna mlada žena. U njoj sam prepoznao neke aspekte lika koji tumači Rozario Doson. Ova pesma je prvobitno bila instrumental, ali sam zbog prelepog izraza Emeli Sande odlučio da od toga napravimo saradnju. To se ispostavilo kao savršeni spoj”.
“Trans” prati Sajmona, trgovca umetničkim delima koji se udružuje sa kriminalnom bandom kako bi ukrali sliku vrednu milione dolara. Nakon što je, usred velike pljačke, pretrpeo udarac u glavu, Sajmon se budi sa izgubljenim pamćenjem. Kako bi pronašao izgubljenu sliku, on se udružuje sa hipnotizerom. Ulozi rastu kako se magle granice između želja, stvarnosti i hipnotičke sugestije.
Glavne uloge u filmu igraju Džejms Mekavoj, Vinsent Kasel i Rozario Doson, a u domaće bioskope “Trans” stiže 25. aprila.
Pogledajte trejler za film:

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!