Friday, May 24, 2024
HomeBlueArt ShowNovo izvođenje Mocartovog remek dela u bioskopu Cineplexx

Novo izvođenje Mocartovog remek dela u bioskopu Cineplexx

Direktan prenos popularne opere „Figarova ženidba“ Volfganga Amadeusa Mocarta, će se održati ove subote, 18. oktobra od 19 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Novom produkcijom Mocartove opere „Figarova ženidba“, sa Ildarom Abdrazakovim u naslovnoj ulozi diriguje Džejms Levin, muzički direktor Metropolitena, dok režiju potpisuje Ričard Ejr. Njegova produkcija opere, u kojoj je romantična povezanost bogatog bračnog para i njihovih sluga na testu, tokom jednog veoma burnog dana, postavljena je u plemićki zamak 1920-ih godina u Sevilji. U ulozi Figarove oštroumne mlade Suzane, predstaviće nam se Marliz Pitersen, Piter Matej je u ulozi grofa Almavive, Marina Poplavskaja kao Almavivova supruga, grofica koja dugo pati i Izabel Leonard kao temperamentna Kerubin.

U nastavku sezone direktnih prenosa iz Metropolitena, u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center zaljubljenici u operu će moći da uživaju u Bizevoj „Karmen“ koja je na repertoaru 01. novembra, dok je za  22. novembar zakazano izvođenje Rosinijevog  „Seviljskog berberina.

Insert iz opere „Figarova ženidba“ možete pogledati na ovom link-u

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više opera u sezoni 2014/2015 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 950 dinara.

Više informacija možete naći na sajtu www.cineplexx.rs

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!